REŠENJE
O OBRAZOVANJU KOMISIJE ZA PROCENU ŠTETE OD ELEMENTARNIH NEPOGODA NASTALIH U TOKU 2013. GODINE U POLJOPRIVREDI NA TERITORIJI GRADA PANČEVA

("Sl. list grada Pančeva", br. 5/2013)

I

Obrazuje se Komisija za procenu štete od elementarnih nepogoda nastalih u toku 2013. godine u poljoprivredi na teritoriji grada Pančeva (u daljem tekstu: Komisija), u sledećem sastavu:

1. Goran Pandurov, predsednik, član Gradskog veća grada Pančeva;

2. Bogdan Garalejić, član, dipl. inž. poljoprivrede, predstavnik PDS Institut "Tamiš", Pančevo;

3. Milan Sudimac, član, dipl. inž. poljoprivrede, predstavnik PDS Institut "Tamiš", Pančevo;

4. Zoran Grba, član, dipl. inž. poljoprivrede, predstavnik Sekretarijata za poljoprivredu, selo i ruralni razvoj Gradske uprave grada Pančeva;

5. Saša Grković, član, dipl. inž. poljoprivrede, predstavnik Sekretarijata za poljoprivredu, selo i ruralni razvoj Gradske uprave grada Pančeva;

6. Darko Savić, član, koordinator poljočuvarske službe grada Pančeva;

7. Stevo Ljubičić, član, tehničar, predstavnik Sekretarijata za poljoprivredu, selo i ruralni razvoj Gradske uprave grada Pančeva.

II

Zadatak Komisije je da izvrši procenu štete od elementarnih nepogoda nastalih u toku 2013. godine u poljoprivredi na teritoriji grada Pančeva.

Komisija će izvršiti procenu štete, a pismeni izveštaj će podneti Gradonačelniku grada Pančeva, Vladi Republike Srbije, Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije i Pokrajinskom sekretarijatu za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo AP Vojvodine.

III

Stručne i administrativno-tehničke poslove za potrebe Komisije obavljaće Sekretarijat za skupštinske poslove, poslove Gradonačelnika i Gradskog veća Gradske uprave grada Pančeva u saradnji sa Sekretarijatom za poljoprivredu, selo i ruralni razvoj Gradske uprave grada Pančeva.

IV

Ovo rešenje stupa na snagu danom donošenja, a objaviće se u "Službenom listu grada Pančeva".