ODLUKA
O RASPOLAGANJU STANOVIMA

("Sl. list grada Kragujevca", br. 18/2013)

Član 1

Ovom odlukom reguliše se način raspolaganja stanovima namenjenim za rešavanje stambenih potreba zaposlenih građana grada Kragujevca i to stanova u stambeno-poslovnom objektu Blok "Kolonija Škola" I faza, lamela LA1 i LA2.

Stanovi se raspodeljuju fizičkim licima zaposlenim kod pravnih lica i preduzetnika na teritoriji grada Kragujevca, koji nemaju rešenu stambenu potrebu uz učešće od najmanje 60%, na rok otplate najviše do 10 godina i koja su kreditno sposobna.

Bliže oznake stanova i kvadratura biće određene Odlukom o raspisivanju Konkursa za raspodelu stanova, a prema Programu socijalnog stanovanja i raseljavanja naselja Stara radnička Kolonija izgradnjom objekata Blok "Kolonija Škola" I faza, lamela LA1 i LA2, koji je doneo Nadzorni odbor JP "Gradska stambena agencija" Kragujevac na sednici održanoj dana 11.06.2013. godine pod brojem 1210/5.

Član 2

Bliže kriterijume i merila za raspodelu stanova iz člana 1. ove odluke utvrdiće svojim Pravilnikom Nadzorni odbor JP "Gradska stambena agencija" Kragujevac na koji saglasnost daje Gradsko veće.

Član 3

Ova odluka stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu grada Kragujevca".