REŠENJE

O IMENOVANJU KOMISIJE ZA SPROVOĐENJE POSTUPKA PO OGLASU ZA JAVNO NADMETANJE I PRIKUPLJANJE PISANIH PONUDA ZA ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA

("Sl. list grada Niša", br. 59/2013)

I Imenuje se Komisija za sprovođenje postupka po oglasu o javnom nadmetanju odnosno prikupljanju pisanih ponuda za zasnivanje zakupa poslovnog prostora kojim upravlja i raspolaže Grad Niš (u daljem tekstu: Komisija) u sastavu:

1. Suzana Jovanović - predsednik, dipl. pravnik šef Projektnog centra - Uprava za privredu održivi razvoj i zaštitu životne sredine.

Nikolina Rajković - zamenik predsednika, dipl. pravnik koordinator - Uprava za imovinu i inspekcijske poslove - Odsek za imovinsko pravne poslove, eksproprijacije i konverziju prava korišćenja na neizgrađenom građevinskom zemljištu.

2. Marlena Čuljković - prvi član, dipl. pravnik, pomoćnik Načelnika - Uprava za imovinu i inspekcijske poslove.

Živica Jevđić - zamenik člana, dipl. građ. inž koordinator - Uprava za imovinu i inspekcijske poslove Odsek inspekcije za puteve.

3. Slavica Radovanović - drugi član, dipl. ecc. - Uprava za privredu, održivi razvoj i zaštitu životne sredine, Odsek za privredu.

Kristivoje Ognjanović - zamenik člana, dipl. pravnik, šef Odseka za privredu - Uprava za privredu održivi razvoj i zaštitu životne sredine.

II Zadatak Komisije je da u skladu sa Odlukom o poslovnom prostoru Grada Niša ("Službeni list Grada Niša", br. 68/2010) sprovede postupak po oglasu za prikupljanje pisanih ponuda, odnosno po oglasu za javno nadmetanje i utvrdi najpovoljniju pisanu ponudu, odnosno lice koje ponudi da plati najveći iznos zakupnine.

III Stručno - administrativne poslove za Komisiju obavlja uprava nadležna za poslovni prostor.

IV Ovim rešenjem prestaje da važi Rešenje o imenovanju Komisije za sprovođenje postupka po oglasu za javno nadmetanje i prikupljanje pisanih ponuda za zakup poslovnog prostora ("Službeni list Grada Niša, broj 35/2009 i 52/2012).

V Ovo rešenje stupa na snagu danom donošenja.

VI Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Niša".