REŠENJE

O OBRAZOVANJU 1. KOMISIJE ZA IZBOR KORISNIKA PAKETA POMOĆI U HRANI ZA IZBEGLICE, BIVŠE IZBEGLICE I INTERNO RASELJENA LICA

("Sl. list grada Pančeva", br. 4/2013 i 10/2013)

I

Obrazuje se 1. Komisija za izbor korisnika paketa pomoći u hrani za izbeglice, bivše izbeglice i interno raseljena lica (u daljem tekstu: Komisija), u sledećem sastavu:

1. Suzana Jovanović, član Gradskog veća grada Pančeva, predsednik;

2. Zoran Graovac, poverenik za izbeglice grada Pančeva, član;

3. Irena Tomašević, zaposlena u Sekretarijatu za javne službe i socijalna pitanja Gradske uprave grada Pančeva, član;

4. Zorica Zdravković, zaposlena u Centru za socijalni rad "Solidarnost" Pančevo, član;

5. Jasminka Ristić, zaposlena u Gradskoj organizaciji Crvenog krsta Pančevo, član.

II

Zadatak Komisije je da utvrdi kriterijume i obezbedi punu informisanost potencijalnih korisnika pomoći na teritoriji grada Pančeva, da pripremi spisak najugroženijih domaćinstava, kao i da izvrši raspodelu pomoći, sve u skladu sa dopisom Komesarijata za izbeglice i migracije Republike Srbije broj 024-30 od 05.04.2013. godine.

Spisak iz stava 1. ove tačke, zajedno sa dokumentacijom, poverenik za izbeglice grada Pančeva dostaviće Komesarijatu za izbeglice i migracije Republike Srbije, u skladu sa dopisom iz stava 1. ove tačke.

III

Predsednik Komisije saziva sednice i rukovodi radom Komisije.

IV

Stručne i administrativno-tehničke poslove za potrebe Komisije obavlja Sekretarijat za skupštinske poslove, poslove Gradonačelnika i Gradskog veća Gradske uprave grada Pančeva u saradnji sa Sekretarijatom za javne službe i socijalna pitanja Gradske uprave grada Pančeva.

V

Ovo rešenje stupa na snagu danom donošenja i biće objavljeno u "Službenom listu grada Pančeva".