REŠENJE
O OBRAZOVANJU TIMA ZA OBAVLJANJE POSLOVA U POSTUPKU OSNIVANJA SLOBODNE ZONE PANČEVO

("Sl. list grada Pančeva", br. 37/2012 i 10/2013)

Član 1

Obrazuje se Tim za obavljanje poslova u postupku osnivanja Slobodne zone Pančevo (u daljem tekstu: Tim) u sledećem sastavu:

1. Saša Pavlov, zamenik gradonačelnika - koordinator;

2. Nenad Stanojević, v.d. direktora JP "Direkcije za izgradnju i uređenje Pančeva" Pančevo - član;

3. Predrag Živković, član Gradskog veća za područje finansija - član;

4. Jelena Batinić, član Gradskog veća za područje privrede, preduzetništva i investicija - član;

5. Anđelija Cvetić, sekretar Sekretarijata za privredu i ekonomski razvoj - sekretar Tima.

Član 2

Zadatak Tima je da u toku postupka osnivanja Slobodne zone Pančevo obavlja sve poslove koji proisteknu iz primene Zakona o slobodnim zonama, a u smislu sačinjavanja Zahteva za dobijanje saglasnosti Vlade RS za određivanje područja Slobodne zone Pančevo, odnosno preciznog definisanja granica Slobodne zone Pančevo, sačinjavanja Elaborata o postojanju ekonomske opravdanosti za određivanje područja zone, pristupanja osnivanju preduzeća za upravljanje slobodnom zonom i obavljanja drugih poslova u skladu sa Zakonom o slobodnim zonama.

Član 3

Koordinator Tima saziva sastanke Tima i organizuje njegov rad.

Član 4

Danom početka rada preduzeća za upravljanje slobodnom zonom prestaje sa radom Tim za obavljanje poslova u postupku osnivanja slobodne zone Pančevo.

Član 5

Pravno-formalne poslove za potrebe Tima obavljaće diplomirani pravnici i to: Milan Balčin, zaposlen u JP "Direkciji za izgradnju i uređenje Pančeva" Pančevo, Jelena Starčević i Branislava Kališki, zaposlene u Gradskoj upravi grada Pančeva.

Član 6

Stručne i administrativno-tehničke poslove za potrebe Tima obavlja Sekretarijat za skupštinske poslove, poslove Gradonačelnika i Gradskog veća, Sekretarijat za privredu i ekonomski razvoj, a po potrebi i druge organizacione jedinice Gradske uprave grada Pančeva.

Član 7

Obavezuju se osnovne organizacione jedinice Gradske uprave grada Pančeva, javna preduzeća i javna komunalna preduzeća da, na zahtev Tima, pruže stručnu i drugu pomoć u postupku realizacije poslova iz člana 2. ovog rešenja.

Član 8

Ovo rešenje stupa na snagu danom donošenja i biće objavljeno u "Službenom listu grada Pančeva".