ODLUKA

O IMPLEMENTACIJI PROJEKTA "UNAPREĐENJE POSLOVNOG OKRUŽENJA NA LOKALNOM NIVOU KROZ REGULATORNU REFORMU U GRADU NOVOM PAZARU" KOMPONENTA 2 PROJEKTA

("Sl. list grada Novog Pazara", br. 11/2012 i 5/2013)

Član 1

Prihvata se implementacija Projekta "Unapređenje poslovnog okruženja na lokalnom nivou kroz regulatornu reformu u gradu Novom Pazaru", a u okviru Komponente 2 Projekta, koji će implementirati Grad uz tehničku podršku OPTIMUS-a.

Član 2

Cilj Projekta je: unapređenje poslovnog okruženja Grada kroz regulatornu reformu, pojednostavljenje poslovnih administrativnih postupaka Gradske uprave, kao i povećanje transparentnosti i bolja realizacija administrativnih postupaka na lokalnom nivou, uz skraćenje vremena i smanjenje troškova poslovanja za privrednike.

Član 3

Bliža prava i obaveze u vezi realizacije Projekta "Unapređenje poslovnog okruženja na lokalnom nivou kroz regulatornu reformu u gradu Novom Pazaru", uređena su Ugovorom br. 400-72/12, koji je sastavni deo ove odluke.

Član 4

(Brisan)

Član 5

Ovu Odluku objaviti u "Službenom listu grada Novog Pazara".

 

Samostalni član Odluke o izmeni
Odluke o implementaciji Projekta "Unapređenje poslovnog okruženja na lokalnom nivou kroz regulatornu reformu u gradu Novom Pazaru" Komponenta 2 Projekta

("Sl. list grada Novog Pazara", br. 5/2013)

Član 2

Odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu grada Novog Pazara".

Napomene

Ugovor o realizaciji Projekta, br. 400-72/12, koji je sastavni deo ove odluke, nije objavljen u "Sl listu grada Novog Pazara", br. 11/2012.