ODLUKA

O OBEZBEĐENJU PREDUSLOVA ZA UČESTVOVANJE I REALIZACIJU PROJEKTA "OBEZBEĐENJE STAMBENIH REŠENJA ZA STANOVNIŠTVO SA NISKIM I SREDNJIM PRIMANJIMA FINANSIRANJEM IZGRADNJE STANOVA ZA SOCIJALNO STANOVANJE I PODRŠKA RAZVOJU GLAVNIH INSTRUMENATA SISTEMA SOCIJALNOG STANOVANJA U SRBIJI"

("Sl. glasnik grada Leskovca", br. 15/2013)

Član 1

Opredeljuju se katastarske parcele, kp. br. 11236/2 u KO Leskovac, površine 955 m2 i kp. br. 11239 u KO Leskovac, površine 321 m2, u ulici Vlajkovoj u Leskovcu za ispunjenje obaveza predviđenih za učešće u realizaciji Projekta "Obezbeđenje stambenih rešenja za stanovništvo sa niskim i srednjim primanjima finansiranjem izgradnje stanova za socijalno stanovanje i podrška razvoju glavnih instrumenata sistema socijalnog stanovanja u Srbiji" kreditnim sredstvima Razvojne banke Saveta Evrope.

Član 2

Ovlašćuje se "Stambena agencija grada Leskovca" da u ime i za račun Grada Leskovca sprovede sve potrebne radnje radi privođenja nameni lokacije iz člana 1. ove Odluke, i to:

- Da putem konkursa pribavi Idejno rešenje za objekte i komplekse čija se gradnja planira,

- Da pribavi potrebne lokacijske dozvole i ostalu plansku dokumentaciju u skladu sa dinamikom koja bude dogovorena po Sporazumu o realizaciji Projekta,

- Da sprovede sve potrebne postupke u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama za poslove koji nisu započeti.

Član 3

Ovu Odluku objaviti u "Službenom glasniku grada Leskovca".