REŠENJE
O OBRAZOVANJU RADNE GRUPE ZA PREGOVORE U POSTUPKU ZAKLJUČENJA POSEBNOG KOLEKTIVNOG UGOVORA JAVNIH I JAVNIH KOMUNALNIH PREDUZEĆA GRADA PANČEVA

("Sl. list grada Pančeva", br. 38/2012 i 16/2013)

I

Obrazuje se Radna grupa za pregovore u postupku zaključenja Posebnog kolektivnog ugovora javnih i javnih komunalnih preduzeća grada Pančeva (u daljem tekstu: Radna grupa).

Za članove Radne grupe imenuju se:

1. Saša Pavlov, zamenik Gradonačelnika grada Pančeva;

2. Predrag Živković, član Gradskog veća grada Pančeva zadužen za područje finansija;

3. Suzana Jovanović, član Gradskog veća grada Pančeva zadužena za područje rada, zapošljavanja i socijalne politike;

4. Enisa Agović - Hoti, sekretar Sekretarijata za finansije Gradske uprave grada Pančeva;

5. Vera Stamenić, pomoćnik sekretara Sekretarijata za finansije Gradske uprave grada Pančeva;

6. Branislava Kališki, zamenik sekretara Gradskog veća grada Pančeva;

7. Milanko Bodiroga, predsednik Saveza samostalnih sindikata grada Pančeva i opština;

8. Željko Jelkić predsednik Gradskog odbora sindikata komunalnih delatnosti;

9. Mirjana Uzelac, stručni saradnik u Savezu samostalnih sindikata grada Pančeva i opština;

10. Violeta Gojković, sekretar Granskog sindikata javnih saobraćajnih i komunalnih delatnosti "Nezavisnost";

11. Marko Bonđerović, predsednik Granskog sindikata javnih saobraćajnih i komunalnih delatnosti "Nezavisnost" u Javnom komunalnom preduzeću "Higijena" Pančevo;

12. Dejan Trajanovski, predsednik Granskog sindikata javnih saobraćajnih i komunalnih delatnosti "Nezavisnost" u Javnom komunalnom preduzeću "Zelenilo" Pančevo.

II

Zadatak Radne grupe je da učestvuje u izradi teksta Nacrta posebnog kolektivnog ugovora javnih i javnih komunalnih preduzeća, kojim se uređuju prava, obaveze i odgovornosti zaposlenih iz oblasti radnih odnosa u javnim i javnim komunalnim preduzećima, čiji je osnivač grad Pančevo, kao i da razmotri eventualne primedbe i sugestije javnih i javnih komunalnih preduzeća na isti, a sve sa ciljem zaključenja Posebnog kolektivnog ugovora u skladu sa Zakonom.

Rok za izradu i dostavljanje Gradskom veću grada Pančeva teksta Nacrta posebnog kolektivnog ugovora javnih i javnih komunalnih preduzeća grada Pančeva je 45 dana od dana stupanja na snagu ovog rešenja.

III

Stručne, organizacione i administrativno-tehničke poslove za potrebe Radne grupe obavlja Sekretarijat za skupštinske poslove, poslove Gradonačelnika i Gradskog veća u saradnji sa Sekretarijatom za finansije, Sekretarijatom za privredu i ekonomski razvoj i Sekretarijatom za urbanizam, građevinske i stambeno-komunalne poslove Gradske uprave grada Pančeva.

IV

Stupanjem na snagu ovog rešenja prestaje da važi Rešenje Skupštine grada Pančeva o obrazovanju Radne grupe za pregovore u postupku zaključenja Posebnog kolektivnog ugovora javnih i javnih komunalnih preduzeća grada Pančeva broj II-04-06-30/2011 od 11.03.2011. godine i broj II-04-06-60/2011 od 23.09.2011. godine.

V

Ovo rešenje stupa na snagu danom donošenja i objaviće se u "Službenom listu grada Pančeva".