PRAVILNIK
O USLOVIMA I NAČINU KORIŠĆENJA MOBILNIH TELEFONA ZAPOSLENIH U SLUŽBI ZA BUDŽETSKU INSPEKCIJU GRADA SUBOTICE

("Sl. list grada Subotice", br. 38/2013)

Član 1

Ovim pravilnikom utvrđuju se uslovi i način korišćenja mobilnih telefona i kartica za službene potrebe zaposlenih lica u Službi za budžetsku inspekciju Grada Subotice (u daljem tekstu: Služba za budžetsku inspekciju).

Član 2

Pravo na dodelu korišćenja mobilnog telefona i kartica za službene potrebe u Službi za budžetsku inspekciju iz člana 1. ovog Pravilnika imaju:

1. šef Službe za budžetsku inspekciju,

2. budžetski inspektori i

3. izvršilac za pravne poslove.

Član 3

Troškovi korišćenja mobilnog telefona i kartica utvrđuju se u mesečnom iznosu, bez PDV-a i bez poreza na upotrebu mobilnog telefona, u visini:

1. za šefa Službe za budžetsku inspekciju 3.000,00 dinara,

2. za budžetske inspektore 2.500,00 dinara i

3. za izvršioca za pravne poslove 2.000,00 dinara.

Izuzetno, dozvoljeni mesečni iznos troškova korišćenja mobilnog telefona može iznositi više od iznosa utvrđenog u stavu 1. ovog člana, po posebnom rešenju Gradonačelnika.

Član 4

Visina troškova korišćenja mobilnih telefona i kartica prati se mesečno.

Svaki korisnik mobilnog telefona u slučaju prekoračenja iznosa navedenog u članu 3. ovog pravilnika, sam snosi troškove iznad odobrenog iznosa.

U cilju obezbeđenja plaćanja, svaki korisnik mobilnog telefona potpisuje izjavu o obustavljanju dela plate na ime izmirenja iznosa troškova računa za mobilni telefon, iznad odobrenog iznosa.

Obrazac izjave sastavni je deo ovog Pravilnika.

Član 5

O sprovođenju ovog pravilnika stara se šef Službe za budžetsku inspekciju i Sekretarijat za finansije Gradske uprave Grada Subotice - Služba za budžet i budžetsko računovodstvo.

Član 6

Ovaj pravilnik, po pribavljenoj saglasnosti Gradonačelnika, objavljuje se u "Službenom listu Grada Subotice" i stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja.

 

Obrazac Izjave

IZJAVA

Ja, __________________________________________________, korisnik službenog mobilnog telefona broj __________________________, saglasan-a sam da mi se od plate obustavi iznos prekoračenja dozvoljenih mesečnih troškova korišćenja službenih mobilnih telefona, ukoliko isti iznos ne uplatim na žiro račun Gradske uprave u roku od 3 dana od dana prijema obaveštenja o iznosu telefonskog računa.

U Subotici, dana _______________ godine

Potpis korisnika mobilnog telefona

____________________________