REŠENJE

O UTVRĐIVANJU CENA USLUGA POMOĆI U KUĆI I CENA USLUGA DNEVNOG BORAVKA U USTANOVI ZA SMEŠTAJ I ZBRINJAVANJE STARIH LICA GERONTOLOŠKI CENTAR PANČEVO

("Sl. list grada Pančeva", br. 25/2013)

Član 1

Utvrđuju se cene usluga za pomoć u kući i cene usluga za dnevni boravak za korisnike usluga pomoći u kući i korisnike usluga dnevnog boravka u Ustanovi za smeštaj i zbrinjavanje starih lica Gerontološki centar Pančevo za:

1. Pomoć u kući

Red. br.

NAZIV USLUGE

CENA DNEVNO -
PO SATU

1.

Nega korisnika

130,00 dinara

2.

Pomoć u kući

110,00 dinara

3.

Donošenje obroka

65,00 dinara

2. Dnevni boravak

Red. br.

NAZIV USLUGE

CENA DNEVNO

1.

Kuvani obrok

160,00 dinara

2.

Servisne usluge (2 puta mesečno)

130,00 dinara

Član 2

Troškovi usluga pomoći u kući i troškovi usluga dnevnog boravka za korisnike usluga pomoći u kući i korisnike usluga dnevnog boravka u Ustanovi za smeštaj i zbrinjavanje starih lica Gerontološki centar Pančevo obračunavaju se za period od mesec dana, na osnovu evidencije o dnevnom korišćenju usluga i cena iz člana 1. ovog rešenja.

Određene kategorije korisnika usluga imaju pravo na potpuno ili delimično regresiranje troškova usluga, u skladu sa članovima 10., 11. i 23. Odluke o socijalnoj zaštiti građana grada Pančeva.

Član 3

Ovo rešenje stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu grada Pančeva", a primenjivaće se od 01.01.2014. godine.