ODLUKA
O ODREĐIVANJU VREMENA POČETKA I ZAVRŠETKA GLASANJA NA BIRAČKIM MESTIMA U INOSTRANSTVU

("Sl. glasnik RS", br. 24/2014)

1. Ovom odlukom se određuje vreme početka i završetka glasanja na izborima za narodne poslanike Narodne skupštine, raspisanim za 16. mart 2014. godine, na biračkim mestima u inostranstvu, određenim Dopunskim rešenjem o određivanju biračkih mesta u inostranstvu za glasanje na izborima za narodne poslanike Narodne skupštine, raspisanim za 16. mart 2014. godine ("Službeni glasnik RS", br. 22/14 i 24/14).

2. Na biračkim mestima u Austriji, Belgiji, Bosni i Hercegovini, Italiji, Libiji, Makedoniji, Norveškoj, Ruskoj Federaciji, SR Nemačkoj, Sloveniji, Turskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Francuskoj, Holandiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Češkoj Republici i Švajcarskoj glasanje će biti obavljeno 16. marta 2014. godine, u vremenu od 7 do 20 časova po lokalnom vremenu.

3. Na biračkim mestima u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Američkim Državama, glasanje će biti obavljeno 15. marta, u vremenu od 7 do 20 časova po lokalnom vremenu.

4. Rezultati glasanja na biračkim mestima u inostranstvu ne smeju se javno saopštavati niti isticati na biračkom mestu pre završetka glasanja u Republici Srbiji.

5. Ovu odluku objaviti u "Službenom glasniku Republike Srbije".