REŠENJE
O OBRAZOVANJU KOMISIJE ZA PLANOVE

("Sl. glasnik grada Leskovca", br. 21/2013)

I

Obrazuje se Komisija za planove Grada Leskovca (u daljem tekstu Komisija) u sledećem sastavu

Za predsednika

1. Miodrag Stanisavljević, diplomirani pravnik

Za članove

2. Prof. dr Petar Mitković, dipl. inž. arh. - po Rešenju Ministarstva građevinarstva i urbanizma broj 119-01-00117/2013-05 od 29.07.2013. godine

3. Milorad Miladinović, dipl. inž. arh. - po Rešenju Ministarstva građevinarstva i urbanizma broj 119-01-00117/2013-05 od 29.07.2013. godine

4. Milijana Petković Kostić, dipl. inž. pejz. arh. - po Rešenju Ministarstva prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja br. 119-01-00154/2013-01 od 11.09.2013. godine

5. Ina Stojanović, dipl. inž. građ.

6. Nenad Stefanović, dipl. inž. el.

7. Novica Stojanović, dipl. inž. maš.

8. Milenko Milenković, dipl. inž. arh.

9. Aleksandar Mladenović, dipl. inž. građ.

II

Komisija za planove obrazuje se radi pružanja stručne pomoći za obavljanje poslova u postupku izrade i sprovođenja planske dokumentacije kao i davanja stručnog mišljenja po zahtevu nadležnih organa uprave.

III

Komisija ima sekretara koji obavlja administrativno-tehničke poslove pripremanja i održavanja sednica Komisije iz Gradske uprave za urbanizam i stambeno-komunalne poslove Grada Leskovca.

MILAN MILENKOVIĆ dipl. inž. arh. - imenuje se za sekretara Komisije za planove.

IV

Način rada i odlučivanja Komisije uređuje se Poslovnikom o radu Komisije koji se donosi većinom glasova od ukupnog broja članova Komisije.

V

Mandat Predsednika i članova Komisije za planove traje četiri godine.

VI

Predsednik i članovi Komisije za planove dobijaju naknadu za rad u Komisiji i pokriće putnih troškova za svaku sednicu.

Visina naknade za rad članova Komisije imenovanih od strane Ministarstva životne sredine i prostornog planiranja Republike Srbije po jednoj održanoj sednici iznosi 20% od iznosa prosečne republičke neto zarade prema podacima za poslednji mesec objavljenim u "Službenom glasniku Republike Srbije".

Predsednik i članovi Komisije imenovani ispred lokalne samouprave dobijaju naknadu za rad u Komisiji za svaku održanu sednicu u visini naknade koju dobijaju odbornici Skupštine grada Leskovca.

Naknada za rad Komisije za planove biće isplaćivana iz budžeta Grada Leskovca.

VII

Donošenjem ovog Rešenja prestaje da važi Rešenje Skupštine grada Leskovca o obrazovanju Komisije za planove Grada Leskovca ("Službeni glasnik grada Leskovca", br. 40/12) i Rešenje o izmeni i dopuni Rešenja o obrazovanju Komisije za planove ("Službeni glasnik grada Leskovca", br. 13/13).

VIII

Rešenje stupa na snagu danom objavljivanja u "Službenom glasniku Grada Leskovca".