REŠENJE

O PONAVLJANJU GLASANJA NA BIRAČKOM MESTU NA KOJEM SU PONIŠTENI IZBORI ZA NARODNE POSLANIKE NARODNE SKUPŠTINE

("Sl. glasnik RS", br. 31/2014)

1. Ponavlja se glasanje na izborima za narodne poslanike Narodne skupštine, na biračkom mestu broj 27. OSNOVNA ŠKOLA, MUR, na teritoriji grada Novog Pazara na kojem su poništeni izbori održani 16. marta 2014. godine.

2. Ponovno glasanje održaće se u nedelju, 23. marta 2014. godine u vremenu od 07,00 do 20,00 časova.

3. Glasanje će se sprovesti po izbornim listama koje su utvrđene za izbore za narodne poslanike Narodne skupštine, održane 16. marta 2014. godine.

4. Raspušta se birački odbor obrazovan za sprovođenje izbora za narodne poslanike Narodne skupštine, održane 16. marta 2014. godine, za biračko mesto broj 27. OSNOVNA ŠKOLA, MUR na teritoriji grada Novog Pazara.

5. Republička izborna komisija će za sprovođenje ponovnog glasanja na biračkom mestu iz tačke 1. ovog rešenja obrazovati novi birački odbor i imenovati predsednika i zamenika predsednika, kao i članove i zamenike članova novog biračkog odbora.

6. Organ nadležan za vođenje biračkog spiska pripremiće za sprovođenje ponovnog glasanja overen izvod iz biračkog spiska za biračko mesto iz tačke 1. ovog rešenja i dostaviće ga Republičkoj izbornoj komisiji najkasnije do četvrtka 20. marta 2014. godine.

7. Ovo rešenje stupa na snagu danom donošenja, a objavljuje se u "Službenom glasniku Republike Srbije" i na biračkom mestu na kojem se ponavlja glasanje za izbor narodnih poslanika Narodne skupštine.