REŠENJE

O DAVANJU SAGLASNOSTI NA ODLUKU O VISINI NAKNADE ZA ODRŽAVANJE HIGIJENE (REDOVNO ČIŠĆENJE I PRANJE) JAVNOM PREDUZEĆU "GRADSKO STAMBENO" SA ODLUKOM

("Sl. list grada Beograda", br. 40/2014)

1. Daje se saglasnost na Odluku o visini naknade za održavanje higijene (redovno čišćenje i pranje) zajedničkih delova stambenih zgrada koju je doneo Nadzorni odbor Javnog preduzeća "Gradsko stambeno" pod brojem 950/4, na sednici održanoj 4. aprila 2014. godine.

2. Ovo rešenje i odluku iz stava I rešenja objaviti u "Službenom listu grada Beograda", a odluka stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja.

* * *

Na osnovu člana 60. Zakona o javnim preduzećima ("Službeni glasnik RS", broj 119/12) i člana 32. Statuta Javnog preduzeća "Gradsko stambeno" Beograd ("Službeni list grada Beograda", br. 25/13 i 4/14), Nadzorni odbor Javnog preduzeća "Gradsko stambeno" Beograd na sednici održanoj dana 4. aprila 2014. godine, doneo je sledeću

ODLUKU
O VISINI NAKNADE ZA ODRŽAVANJE HIGIJENE (REDOVNO ČIŠĆENJE I PRANJE)

1. Utvrđuje se naknada za poslove održavanja higijene (redovno čišćenje i pranje) zajedničkih delova stambenih zgrada u iznosu od 148,67 bez PDV-a odnosno 178,40 dinara sa PDV-om, po stanu, mesečno.

2. Odluku o visini naknade za poslove održavanja higijene (redovno čišćenje i pranje) dostaviti osnivaču na saglasnost.

3. Danom stupanja na snagu ove odluke o visini naknade za održavanje higijene (redovno čišćenje i pranje) prestaje da važi Odluka o visini naknade za održavanje higijene stambenih zgrada JP "Gradsko stambeno" br. 840/3 od 4. aprila 2011. godine, objavljena u "Službenom listu grada Beograda" br. 18/11 i Odluka o izmeni Odluke o visini naknade za održavanje higijene stambenih zgrada JP "Gradsko stambeno" br. 2730/2 od 28. septembra 2012. godine, objavljena u "Službenom listu grada Beograda" broj 57/12.

4. Odluku o visini naknade za poslove održavanja higijene (redovno čišćenje i pranje) objaviti u "Službenom listu grada Beograda", a stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja.