ODLUKA
O DODELJIVANJU ISKLJUČIVOG PRAVA JAVNIM PREDUZEĆIMA KOJIMA JE OSNIVAČ GRAD SMEDEREVO ZA OBAVLJANJE DELATNOSTI PRUŽANJA USLUGA U 2014. GODINI

("Sl. list grada Smedereva", br. 2/2014)

Član 1

Dodeljuje se u 2014. godini javnim preduzećima kojima je osnivač grad Smederevo i to: Javnom preduzeću Direkcija za izgradnju, urbanizam i građevinsko zemljište Smederevo, Javnom preduzeću za stambene usluge i toplifikaciju Smederevo, Javnom preduzeću Gradska stambena agencija Smederevo, Javnom komunalnom preduzeću Vodovod Smederevo, Javnom komunalnom preduzeću Čistoća Smederevo, Javnom komunalnom preduzeću Zelenilo i groblja Smederevo, Javnom komunalnom preduzeću Pijace Smederevo i Javnom komunalnom preduzeću Parking servis Smederevo, isključivo pravo na obavljanje delatnosti pružanja usluga određenih odlukama o osnivanju i statutima ovih javnih preduzeća, na teritoriji grada Smedereva i od značaja za grad Smederevo.

Član 2

Delatnosti iz člana 1. ove Odluke obavljaće se u skladu sa planiranim sredstvima prema Odluci o budžetu grada Smedereva za 2014. godinu ("Službeni list grada Smedereva", broj 11/2013).

Član 3

Za obavljanje delatnosti iz članova 1. i 2. ove Odluke, neće se primenjivati Zakon o javnim nabavkama ("Službeni glasnik Republike Srbije", broj 124/2012).

Član 4

Ova Odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu grada Smedereva".