ODLUKA

O USVAJANJU GODIŠNJEG PROGRAMA ZAŠTITE, UREĐENJA I KORIŠĆENJA POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA NA TERITORIJI GRADA LESKOVCA ZA 2014. GODINU

("Sl. glasnik grada Leskovca", br. 7/2014)

I

Godišnjim programom zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji grada Leskovca za 2014. godinu (u daljem tekstu: Godišnji program), utvrđuje se: vrsta i obim radova koje treba izvršiti u periodu za koji se Program donosi, dinamika izvođenja radova i ulaganja sredstava, a sadrži i podatke koji se odnose na poljoprivredno zemljište u svojini Republike Srbije (u daljem tekstu: u državnoj svojini).

II

Godišnji program sadrži i podatke o: ukupnoj površini po katastarskim opštinama poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji grada Leskovca, korisnicima poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini, zakupcima poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini, površini poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini koja nije data na korišćenje, ukupnoj površini poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini koja je planirana za davanje u zakup, kao i površini delova poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini koja je planirana za davanje u zakup (jedna ili više katastarskih parcela) sa brojem katastarske parcele, površinom, klasom i kulturom i stanjem zaštite, uređenja i korišćenja zemljišta u državnoj svojini.

III

Sastavni delovi ovog Programa su: Opšti deo, Program radova na zaštiti i uređenju poljoprivrednog zemljišta i Plan korišćenja poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini i sadržina Programa u elektronskoj formi.

IV

Ovu Odluku objaviti u "Službenom glasniku grada Leskovca".

Napomene

Godišnji program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji grada Leskovca za 2014. godinu, koji je sastavni deo ove odluke, nije objavljen u "Sl. glasniku grada Leskovca", br. 7/2014.