REŠENJE
O POVERAVANJU KOMUNALNIH OBJEKATA JAVNOM KOMUNALNOM PREDUZEĆU "HIGIJENA ZAJEČAR" ZAJEČAR

("Sl. list grada Zaječara", br. 34/2014)

I

Poverava se Javnom komunalnom preduzeću "Higijena Zaječar" Zaječar, pravo korišćenja, upravljanja i održavanja komunalnih objekata i to:

- pijačne hale na kp. br. 8931/8 KO Zaječar i kompleksa gradskog azila za pse u selu Prlita, na kp. br. 2592 KO Prlita, sa pratećim objektima i opremom,

- kao i pravo upravljanja i održavanja: zelene gradske pijace, pijace u naselju "Ključ" i pijace u naselju "Kraljevica" u Zaječaru.

II

Javno komunalno preduzeće "Higijena Zaječar" Zaječar, ima pravo da poverena sredstva u javnoj svojini grada Zaječara - nepokretnosti, pokretne stvari i opremu iz tač. 1. ovog Rešenja koristi radi obavljanja poslova iz svoje redovne delatnosti kao delatnosti od opšteg interesa, u skladu sa Osnivačkim aktom, kao i da njima upravlja u smislu njihovog održavanja, obnavljanja i unapređivanja, uz izvršavanje zakonskih i drugih obaveza.

III

Na osnovu ovog Rešenja zaključiće se Ugovor između Grada Zaječara i JKP "Higijena Zaječar" Zaječar, kojim će se bliže regulisati međusobna prava i obaveze.

IV

Rešenje objaviti u "Službenom listu grada Zaječara".