ODLUKA

O POVERAVANJU OBAVLJANJA KOMUNALNE DELATNOSTI - IZVOĐENJE RADOVA NA LETNJEM ODRŽAVANJU ULICA, LOKALNIH PUTEVA I POJEDINIH NEKATEGORISANIH PUTEVA NA TERITORIJI GRADA LESKOVCA ZA SEZONU 2014. GODINE

("Sl. glasnik grada Leskovca", br. 19/2014)

Član 1

Poveravaju se ponuđaču "PREDUZEĆE ZA PUTEVE ZAJEČAR" AD Zaječar poslovi obavljanja komunalne delatnosti - izvođenje radova na letnjem održavanju ulica, lokalnih puteva i pojedinih nekategorisanih puteva na teritoriji grada Leskovca za sezonu 2014. god, a na osnovu Odluke o dodeli ugovora br. 29/2V od 01.09.2014. godine.

Član 2

"PREDUZEĆE ZA PUTEVE ZAJEČAR" AD Zaječar poverenu komunalnu delatnost - izvođenje radova na letnjem održavanju ulica, lokalnih puteva i pojedinih nekategorisanih puteva na teritoriji grada Leskovca za sezonu 2014. god, dužna je da trajno i sistematski obavlja u skladu sa uslovima, standardima i normativima utvrđenim Zakonom i propisima grada Leskovca.

Član 3

Ovlašćuje se JP "Direkcija za urbanizam i izgradnju" Leskovac da, u skladu sa Planom i Programom javnog preduzeća, kao i uslovima datim u ponudi, sačini Ugovor o poveravanju obavljanja komunalne delatnosti - izvođenje radova na letnjem održavanju ulica, lokalnih puteva i pojedinih nekategorisanih puteva na teritoriji grada Leskovca za sezonu 2014. god. sa ponuđačem iz člana 1. ove Odluke.

Član 4

Ova Odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom glasniku grada Leskovca".