REŠENJE

O UTVRĐIVANJU IZNOSA SREDSTAVA ZA FINANSIRANJE PROGRAMA OD JAVNOG INTERESA U OBLASTI OMLADINSKOG SEKTORA, KOJIM SE OMOGUĆAVA IZRADA I DONOŠENJE LOKALNOG AKCIONOG PLANA POLITIKE ZA MLADE GRADA NOVOG SADA ZA PERIOD OD 2015. DO 2018. GODINE

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 53/2014)

I

Ovim rešenjem utvrđuje se iznos sredstava za finansiranje programa od javnog interesa u oblasti omladinskog sektora, kojima se omogućava izrada i donošenje Lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada za period od 2015. do 2018. godine.

II

Program od javnog interesa u oblasti omladinskog sektora, kojim se omogućava izrada i donošenje Lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada za period od 2015. do 2018. godine je

Redni broj

Udruženje

Naziv programa

Planirani iznos sredstava

1.1.

"Inženjeri zaštite životne sredine"

Podrška izradi i donošenju Lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada za period od 2015. do 2018. godine

2.000.000,00

 

 

UKUPNO:

2.000.000,00

III

Sredstva iz tačke II. ovog rešenja preneće se Udruženju "Inženjeri zaštite životne sredine" na osnovu ugovora zaključenog između Udruženja "Inženjeri zaštite životne sredine" i Gradske uprave za sport i omladinu - Kancelarije za mlade.

IV

Udruženje iz tačke II. ovog rešenja dužno je da u roku od 30 dana od dana realizacije programa podnese Gradskoj upravi za sport i omladinu - Kancelariji za mlade, izveštaj o realizaciji programa za koji su odobrena sredstva, sa odgovarajućom dokumentacijom.

V

Sredstva za realizaciju programa iz tačka II. ovog rešenja obezbeđena su na budžetskoj poziciji 388 - Dotacije nevladinim organizacijama, ekonomska klasifikacija 481, a po Finansijskom planu prihoda i primanja i rashoda i izdataka Gradske uprave za sport i omladinu za 2014. godinu na poziciji 388.01.02 - Projekti iz oblasti politike za mlade, sintetički konto 4819.

Za realizaciju ovog rešenja zadužuju se Gradska uprava za sport i omladinu - Kancelarija za mlade i Gradska uprava za finansije.

VI

Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".