REŠENJE
O PONAVLJANJU GLASANJA NA BIRAČKOM MESTU NA KOJEM SU PONIŠTENI IZBORI ZA ČLANOVE NACIONALNOG SAVETA ALBANSKE NACIONALNE MANJINE

("Sl. glasnik RS", br. 117/2014)

1. Ponavlja se glasanje na izborima za članove Nacionalnog saveta albanske nacionalne manjine, na biračkom mestu broj 8. OSNOVNA ŠKOLA, KONČULJ na teritoriji opštine Bujanovac na kojem su poništeni izbori održani 26. oktobra 2014. godine.

2. Ponovno glasanje održaće se u nedelju, 2. novembra 2014. godine u vremenu od 07,00 do 20,00 časova.

3. Glasanje će se sprovesti po izbornim listama koje su utvrđene za neposredne izbore za članove Nacionalnog saveta albanske nacionalne manjine, održane 26. oktobra 2014. godine.

4. Raspušta se birački odbor obrazovan za sprovođenje neposrednih izbora za članove nacionalnih saveta nacionalnih manjina, održanih 26. oktobra 2014. godine, za biračko mesto broj 8. OSNOVNA ŠKOLA, KONČULJ na teritoriji opštine Bujanovac.

5. Republička izborna komisija će za sprovođenje ponovnog glasanja na biračkom mestu iz tačke 1. ovog rešenja obrazovati novi birački odbor i imenovati predsednika i članove biračkog odbora i njihove zamenike.

6. Organ nadležan za vođenje biračkog spiska pripremiće za sprovođenje ponovnog glasanja overen izvod iz Posebnog biračkog spiska albanske nacionalne manjine za biračko mesto iz tačke 1. ovog rešenja i dostaviće ga Republičkoj izbornoj komisiji najkasnije do petka 31. oktobra 2014. godine.

7. Ovo rešenje stupa na snagu danom donošenja, a objavljuje se u "Službenom glasniku Republike Srbije" i na biračkom mestu na kojem se ponavlja glasanje na izborima za članove Nacionalnog saveta albanske nacionalne manjine.