REŠENJE
O OBRAZOVANJU I IMENOVANJU KOMISIJE ZA IZRADU AKCIONOG PLANA ZA BORBU PROTIV KORUPCIJE GRADA KRUŠEVCA I REALIZACIJU MERA IZ AKCIONOG PLANA ZA SPROVOĐENJE NACIONALNE STRATEGIJE ZA BORBU PROTIV KORUPCIJE U REPUBLICI SRBIJI ZA PERIOD OD 2013. DO 2018. GODINE

("Sl. list grada Kruševca", br. 4/2014)

I - Obrazuje se Komisija za izradu Akcionog plana za borbu protiv korupcije grada Kruševca i realizaciju mera iz Akcionog plana za sprovođenje Nacionalne strategije za borbu protiv korupcije u Republici Srbiji za period od 2013. do 2018. godine, u sledećem sastavu:

1. Rade Minić, dipl. ekonomista, predsednik,

2. Dragi Marković, dipl. ekonomista,

3. Jelena Marinković, dipl. pravnik,

4. Marko Milojević, pomoćnik gradonačelnika,

5. Ljubodrag Bojović, dipl. pravnik,

6. Srđan Lazić, elektrotehničar,

7. Radoslav Komlenović, profesor fizičkog vaspitanja.

II - Zadatak Komisije je izrada Akcionog plana za borbu protiv korupcije grada Kruševca, iniciranje i učestvovanje u realizaciji drugih mera iz Akcionog plana za sprovođenje Nacionalne strategije za borbu protiv korupcije u Republici Srbiji za period od 2013. do 2018. godine, u kojima su za nosioce aktivnosti određeni organi jedinice lokalne samouprave.

III - Rokovi za realizaciju mera iz stava 1. ove tačke utvrđeni su Zaključkom o usvajanju akcionog plana za sprovođenje Nacionalne strategije za borbu protiv korupcije u Republici Srbiji za period od 2013. do 2018. godine ("Službeni glasnik Republike Srbije", broj 79/13).

IV - Komisija je ovlašćena da, po potrebi, formira radne grupe koje će činiti predstavnici nadležnih organizacionih jedinica Gradske uprave, stručne javnosti i nevladinog sektora, shodno oblasti iz koje je mera/aktivnost, čijoj se realizaciji pristupa.

V - Stručne i administrativno-tehničke poslove za potrebe Komisije obavljaće Odeljenje za skupštinske poslove u saradnji sa ostalim organizacionim jedinicama Gradske uprave grada Kruševca.

VI - Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu grada Kruševca".