ODLUKA

O PROGRAMU INVESTICIONIH AKTIVNOSTI JAVNOG KOMUNALNOG PREDUZEĆA "TRŽNICA" NOVI SAD ZA 2015. GODINU

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 69/2014)

Član 1

Ovom odlukom utvrđuje se Program investicionih aktivnosti Javnog komunalnog preduzeća "Tržnica" Novi Sad za 2015. godinu (u daljem tekstu: Program), koji čini sastavni deo ove odluke.

Član 2

Nosilac investicionih aktivnosti predviđenih Programom je Javno komunalno preduzeće "Tržnica" Novi Sad (u daljem tekstu: Preduzeće).

Član 3

Za realizaciju Programa planirana su sredstva u budžetu Grada Novog Sada za 2015. godinu - kapitalne subvencije u iznosu od 31.500.000,00 dinara.

Član 4

Ukoliko planirana sredstva iz člana 3. ove odluke ne budu dovoljna za realizaciju Programa, nedostajuća sredstva obezbediće se iz sopstvenih sredstava Preduzeća.

Član 5

Zahtev za prenos sredstava iz člana 3. ove odluke, uz priloženu dokumentaciju, Preduzeće dostavlja Gradskoj upravi za komunalne poslove (u daljem tekstu: Gradska uprava) koja vrši nadzor nad sprovođenjem Programa.

Prenos sredstava iz člana 3. ove odluke na račun Preduzeća vrši se na osnovu zahteva koji priprema Gradska uprava u skladu sa propisima.

Član 6

Kada se sredstva iz člana 3. ove odluke ne ostvaruju u planiranom iznosu, Gradonačelnik Grada Novog Sada (u daljem tekstu: Gradonačelnik) utvrdiće prioritetne radove.

Član 7

Ako se utvrdi da planirana sredstva neće biti utrošena zbog objektivnih okolnosti, Gradska uprava, uz prethodnu saglasnost Gradonačelnika, može da izvrši preraspodelu planiranih sredstava po pozicijama Programa.

Član 8

Preduzeće podnosi Skupštini Grada Novog Sada šestomesečni i godišnji izveštaj o realizaciji Programa.

Član 9

Ova odluka stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu Grada Novog Sada", a primenjivaće se od 1. januara 2015. godine.

 

PROGRAM
INVESTICIONIH AKTIVNOSTI JAVNOG KOMUNALNOG PREDUZEĆA "TRŽNICA" NOVI SAD ZA 2015. GODINU

Br. pozicije

PROGRAMSKA POZICIJA

Vrednost bez PDV-a

1.

SATELITSKA PIJACA

1.1.

Izrada projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju, dogradnju i rekonstrukciju Satelitske pijace

3.000.000,00

1.2.

Satelitska pijaca (izgradnja, dogradnja i rekonstrukcija) I faza

28.500.000,00

 

UKUPNO:

31.500.000,00