ODLUKA

O PROGRAMU IZGRADNJE OBJEKATA VRELOVODA JAVNOG KOMUNALNOG PREDUZEĆA "NOVOSADSKA TOPLANA" NOVI SAD ZA 2015. GODINU

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 69/2014)

Član 1

Ovom odlukom utvrđuje se Program izgradnje objekata vrelovoda Javnog komunalnog preduzeća "Novosadska toplana" Novi Sad za 2015. godinu (u daljem tekstu: Program), koji čini sastavni deo ove odluke.

Član 2

Nosilac investicionih aktivnosti predviđenih Programom je Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" Novi Sad (u daljem tekstu: Preduzeće).

Član 3

Za realizaciju Programa planirana su sredstva u budžetu Grada Novog Sada za 2015. godinu - kapitalne subvencije u iznosu od 178.000.000,00 dinara.

Član 4

Zahtev za prenos sredstava iz člana 3. ove odluke, uz priloženu dokumentaciju, Preduzeće dostavlja Gradskoj upravi za komunalne poslove (u daljem tekstu: Gradska uprava).

Prenos sredstava iz člana 3. ove odluke na račun Preduzeća vrši se na osnovu zahteva, koji priprema Gradska uprava, u skladu sa propisima.

Član 5

Ukoliko planirana sredstva iz člana 3. ove odluke ne budu dovoljna za realizaciju Programa, nedostajuća sredstva obezbediće se iz sopstvenih sredstava Preduzeća.

Član 6

Gradska uprava, uz prethodnu saglasnost Gradonačelnika Grada Novog Sada, može izvršiti preraspodelu planiranih sredstava po pozicijama Programa u okviru iste grupe poslova, ako postoje objektivne okolnosti koje uslovljavaju potrebu za izvršenjem poslova u većem obimu.

Član 7

Nadzor nad realizacijom Programa vrši Gradska uprava.

Član 8

Preduzeće podnosi Skupštini Grada Novog Sada šestomesečni i godišnji izveštaj o realizaciji Programa.

Član 9

Ova odluka stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu Grada Novog Sada", a primenjivaće se od 1. januara 2015. godine.

PROGRAM
IZGRADNJE OBJEKATA VRELOVODA JAVNOG KOMUNALNOG PREDUZEĆA "NOVOSADSKA TOPLANA" NOVI SAD ZA 2015. GODINU

B.2

REKONSTRUKCIJA VRELOVODA I VRELOVODNIH PRIKLJUČAKA

 

R. br.

Opis

Vrednost u din.

2

Izvođenje građevinskih radova sa ugradnjom instalacija i opreme na vrelovodu u Ulici Dušana Danilovića od Ulice Bate Brkića do broja 12 na Bulevaru kneza Miloša

30.000.000,00

6

Izvođenje građevinskih radova sa ugradnjom instalacija i opreme na vrelovodu u Ulici Kaće Dejanović od Bulevara Slobodana Jovanovića do šahta 3-39 u Ulici Bate Brkića i blokovski razvod od Ulice Kaće Dejanović duž Ulice braće Dronjak do broja 17 i Bate Brkića 24 do 32.

85.000.000,00

18

Izvođenje građevinskih radova sa ugradnjom instalacija i opreme na vrelovodu u Balzakovoj ulici, neparna strana od Bulevara cara Lazara do Bulevara despota Stefana.

63.000.000,00

 

UKUPNO (bez PDV):

178.000.000,00