REŠENJE
O UTVRĐIVANJU EKONOMSKE CENE PROGRAMA VASPITANJA I OBRAZOVANJA U PREDŠKOLSKIM USTANOVAMA ČIJI JE OSNIVAČ GRAD BEOGRAD

("Sl. list grada Beograda", br. 104/2014)

I.

Ovim rešenjem utvrđuje se ekonomska cena programa vaspitanja i obrazovanja u predškolskim ustanovama čiji je osnivač Grad Beograd.

II.

Ekonomska cena programa vaspitanja i obrazovanja u predškolskim ustanovama čiji je osnivač Grad Beograd utvrđuje se u iznosu od 27.700 dinara mesečno po detetu.

Dnevna ekonomska cena po detetu utvrđuje se deljenjem mesečne ekonomske cene po detetu iz stava 1. ovog člana sa brojem radnih dana u mesecu.

III.

Učešće korisnika usluga u ekonomskoj ceni po detetu iznosi 20%, odnosno za celodnevne oblike rada u trajanju od 11 časova utvrđuje se u iznosu od 5.540 dinara mesečno po detetu.

Učešće korisnika usluga u ekonomskoj ceni po detetu za celodnevne oblike rada u trajanju od 11 časova - program pripreme za školu utvrđuje se u iznosu od 3.742 dinara mesečno po detetu.

IV.

Danom početka primene ovog rešenja prestaje da važi Rešenje o cenama usluga za izvršenje programa u delatnosti društvene brige o deci u Beogradu ("Službeni list grada Beograda", br. 1/2010, 4/2013 i 6/2013).

V.

Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu grada Beograda", a primenjivaće se narednog dana od dana objavljivanja.