ODLUKA
O NAČINU KORIŠĆENJA PRIKLJUČKA ZA PRIJEM TV SIGNALA ZA SLUŽBENE POTREBE

("Sl. list AP Vojvodine", br. 17/2015)

Član 1

Ovom odlukom utvrđuje se pravo na korišćenje priključka za prijem TV signala u zgradi Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine (u daljem tekstu: Skupština APV) i Pokrajinske vlade, za službene potrebe izabranih, imenovanih, postavljenih i zaposlenih lica (u daljem tekstu: zaposleni) u Skupštini APV, Pokrajinskoj vladi, pokrajinskim sekretarijatima, Sekretarijatu Pokrajinske vlade, upravama i službama koje osnivaju Skupština APV i Pokrajinska vlada (u daljem tekstu: pokrajinski organi).

Član 2

Pravo na korišćenje prijema TV signala imaju:

- predsednik Skupštine APV;

- predsednik Pokrajinske vlade;

- potpredsednik Skupštine APV;

- potpredsednik Pokrajinske vlade;

- generalni sekretar Skupštine APV;

- pokrajinski sekretar;

- sekretar Pokrajinske vlade;

- šef Kabineta predsednika Skupštine APV;

- šef Kabineta predsednika Pokrajinske vlade;

- direktor uprave, službe i upravne organizacije.

Član 3

Osim lica navedenih u članu 2, pravo na korišćenje TV signala imaju zaposleni u Skupštini APV i Pokrajinskoj vladi, čije se radno mesto nalazi na glavnom i službenom ulazu zgrade Skupštine, glavnom ulazu zgrade Pokrajinske vlade i u prostoriji za vozače u zgradi Pokrajinske vlade.

Član 4

Pravo na korišćenje dva TV signala u Klubu poslanika u zgradi Skupštine imaju i svi pokrajinski organi koji organizuju društvene događaje i skupove u Klubu poslanika, kao i Sindikalna organizacija pokrajinskih organa i ostali organi koji organizuju neki skup u Klubu poslanika u zgradi Skupštine.

Član 5

Korisnici iz člana 2. ove odluke imaju pravo da obezbede jedan dodatni priključak za TV signal u svom organu za zaposlenog čiji posao obuhvata informisanje putem radio i televizijskog medija.

Član 6

Prijem TV signala će biti omogućen opremom kablovskog operatera izabranog u postupku javne nabavke koji sprovodi Uprava za zajedničke poslove pokrajinskih organa (u daljem tekstu: Uprava).

Član 7

Spisak domaćih i stranih TV kanala operatera s kojim je zaključen ugovor, kao i uputstvo za korišćenje biće dostavljeno korisnicima iz člana 2, 3. i 4.

Član 8

Priključenje i kratku obuku za prijem TV signala obavlja Sektor za informacione tehnologije u Upravi, zajedno sa zaposlenima izabranog operatera na osnovu pismenog zahteva rukovodioca pokrajinskog organa, a u skladu sa ugovorom koji je zaključen sa operaterom za isporuku TV signala.

Član 9

Uprava vodi evidenciju o korisnicima za svaki pokrajinski organ.

Član 10

Po prestanku potrebe za prijemom TV signala, korisnik TV signala je dužan da obavesti Upravu, kako bi se raskinuo ugovor sa izabranim operaterom i prekinulo dostavljanje računa i obaveza plaćanja za navedenu uslugu.

Član 11

O sprovođenju ove odluke stara se Uprava.

Član 12

Ova odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu Autonomne pokrajine Vojvodine".