ODLUKA
O RADNOM VREMENU
zaposlenih u Gradskim upravama, Sekretarijatu za poslove skupštine grada Kragujevca, Gradskom pravobranilaštvu grada Kragujevca i Zaštitnika građana grada Kragujevca

("Sl. list grada Kragujevca", br. 18/2015)

I Ovom odlukom bliže se utvrđuje radno vreme zaposlenih u Gradskim upravama, Sekretarijatu za poslove skupštine grada Kragujevca, Gradskom pravobranilaštvu grada Kragujevca i Zaštitnika građana grada Kragujevca, radnim danima, subotom i nedeljom i u dane državnog praznika.

II Utvrđuje se radno vreme zaposlenih radnim danima od 7,30 do 15,30 sati, s pravom korišćenja odmora u toku dnevnog rada od 9,30 do 10,00 sati.

U službama čiji rad zahteva kontinuitet, zaposleni će vreme odmora u toku dnevnog rada koristiti na način koji će omogućiti kontinuitet u radu službe.

III Rukovodioci u Gradskim upravama, Sekretarijatu za poslove skupštine grada Kragujevca, Gradskom pravobranilaštvu grada Kragujevca i Zaštitnika građana grada Kragujevca, u kojima rad po prirodi posla traje duže od radnog vremena utvrđenog u poglavlju II ove Odluke, bliže će odrediti radno vreme za zaposlene, posebnim aktom iz svoje nadležnosti.

IV Ova odluka će otpočeti sa primenom od 18. maja 2015. godine.

V Za realizaciju ove odluke zadužuju se rukovodioci u Gradskim upravama, Sekretarijatu za poslove skupštine grada Kragujevca, Gradskom pravobranilaštvu grada Kragujevca i Zaštitnika građana grada Kragujevca.

VI Ovu odluku objaviti u "Službenom listu grada Kragujevca".