ODLUKA
O OBEZBEĐIVANJU SREDSTAVA ZA POBOLJŠANJE USLOVA RADA ORGANIZACIONIH JEDINICA MINISTARSTVA UNUTRAŠNJIH POSLOVA NA TERITORIJI GRADA NOVOG SADA U 2015. GODINI

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 30/2015)

I

Grad Novi Sad će svojim sredstvima učestvovati u poboljšanju uslova rada organizacionih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova na teritoriji Grada Novog Sada u 2015. godini, nabavkom sledećih dobara:

- za potrebe Policijske uprave Novi Sad: 50 balističkih prsluka u procenjenoj vrednosti od 3.800.000,00 dinara sa PDV-om,

- za potrebe Direkcije policije, Žandarmerije, Trećeg odreda, Novi Sad: 80 pneumatika u procenjenoj vred- nosti od 1.800.000,00 dinara sa PDV-om,

- za potrebe Centra za osnovnu policijsku obuku Sremska Kamenica: dva motorna vozila u procenjenoj vrednosti od 2.500.000,00 dinara sa PDV-om.

II

Zadužuje se Služba za zajedničke poslove Grada Novog Sada da u skladu sa propisima kojima se uređuju javne nabavke, izvrši nabavku dobara, iz tačke I. ove odluke, koja će se ustupiti bez naknade na trajno korišćenje organizacionim jedinicama Ministarstva unutrašnjih poslova iz ove odluke (u daljem tekstu: korisnici).

III

Nabavka dobara iz tačke I. ove odluke vršiće se prema specifikaciji koju će dostaviti korisnici.

IV

Ustupanje dobara na korišćenje iz tačke II. ove odluke, urediće se ugovorom koji zaključuju Gradonačelnik Grada Novog Sada ili lice koje on ovlasti i korisnici.

V

Sredstva za nabavku dobara, iz tačke I. ove odluke, obezbeđuju se u budžetu Grada Novog Sada za 2015. godinu, na razdelu Službe za zajedničke poslove.

VI

Ova odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu Grada Novog Sada".