REŠENJE
O OBRAZOVANJU RADNE GRUPE ZA PREGOVORE U POSTUPKU ZAKLJUČENJA POSEBNOG KOLEKTIVNOG UGOVORA ZA JAVNA PREDUZEĆA GRADA PANČEVA I KOLEKTIVNOG UGOVORA KOD POSLODAVCA ZA JAVNA PREDUZEĆA GRADA PANČEVA

("Sl. list grada Pančeva", br. 24/2014, 2/2015 i 18/2015)

I

Obrazuje se Radna grupa za pregovore u postupku zaključenja Posebnog kolektivnog ugovora za javna preduzeća grada Pančeva i Kolektivnog ugovora kod poslodavca za javna preduzeća grada Pančeva (u daljem tekstu: Radna grupa).

1. Za članove radne grupe iz reda osnivača imenuju se:

2. Saša Levnajić, zamenik Gradonačelnika grada Pančeva;

3. Suzana Jovanović, član Gradskog veća grada Pančeva zadužena za područje rada, zapošljavanja i socijalne politike;

4. Dragan Grujičić, član Gradskog veća grada Pančeva zadužen za područje stambeno-komunalnih poslova;

5. Enisa Agović-Hoti, sekretar Sekretarijata za finansije Gradske uprave grada Pančeva;

6. Bojan Petrov, šef odseka za radne odnose u Službi za zajedničke poslove Gradske uprave grada Pančeva;

7. Jasminka Pavlović, pomoćnik sekretara za urbanizam u Sekretarijatu za urbanizam, građevinske i stambeno-komunalne poslove Gradske uprave grada Pančeva.

II

Zadatak radne grupe je da učestvuje u izradi teksta Nacrta Posebnog kolektivnog ugovora javnih i javnih komunalnih preduzeća grada Pančeva, kao i Nacrta Kolektivnog ugovora kod poslodavca za javna preduzeća, kojim se uređuju prava, obaveze i odgovornosti zaposlenih iz oblasti radnih odnosa u javnim i javnim komunalnim preduzećima, čiji je osnivač grad Pančevo, kao i da razmotri eventualne primedbe i sugestije javnih i i javnih komunalnih preduzeća na isti, a sve sa ciljem zaključenja Posebnog kolektivnog ugovora i Kolektivnog ugovora kod poslodavca za javna preduzeća, u skladu sa Zakonom.

Zadatak radne grupe je da ima u vidu da predložena rešenja u navedenim Nacrtima budu usaglašena sa merama štednje na svim nivoima i najavljenom smanjenju zarada zaposlenih u javnom sektoru na način kako bude regulisano reformskim propisima.

Rok za izradu i dostavljanje Gradskom veću grada Pančeva teksta Nacrta posebnog kolektivnog ugovora javnih i javnih komunalnih preduzeća grada Pančeva, kao i Nacrta Kolektivnog ugovora kod poslodavca za javna preduzeća je 45 dana od dana stupanja na snagu ovog rešenja.

Stručne, organizacione i administrativno-tehničke poslove za potrebe Radne grupe obavlja Sekretarijat za skupštinske poslove, poslove Gradonačelnika i Gradskog veća u saradnji sa Sekretarijatom za urbanizam, građevinske i stambeno-komunalne poslove, Sekretarijatom za finansije i Sekretarijatom za privredu i ekonomski razvoj Gradske uprave grada Pančeva.

III

Stupanjem na snagu ovog rešenja prestaje da važi Rešenje Skupštine grada Pančeva o obrazovanju Radne grupe za pregovore u postupku zaključenja Posebnog kolektivnog ugovora javnih i javnih komunalnih preduzeća grada Pančeva ("Sl. list grada Pančeva" broj 38/12 i 16/13).

IV

Ovo Rešenje stupa na snagu danom donošenja i objaviće se u "Službenom listu grada Pančeva".