REŠENJE

O IMENOVANJU KOMISIJE ZA SPROVOĐENJE POSTUPKA PRIBAVLJANJA NEPOKRETNOSTI U JAVNOJ SVOJINI GRADA ODNOSNO OTUĐENJA NEPOKRETNOSTI IZ JAVNE SVOJINE GRADA

("Sl. glasnik Grada Vranja", br. 12/2015)

Član 1

Imenuje se Komisija za sprovođenje postupka pribavljanja nepokretnosti u javnoj svojini Grada, odnosno otuđenje nepokretnosti iz javne svojine Grada javnim nadmetanjem ili prikupljanjem pismenih ponuda, odnosno neposrednom pogodbom (u daljem tekstu: Komisija), u sastavu:

Predsednik:

Miloš Antanasijević, član Gradskog veća za resor - državna uprava i lokalna samouprava.

Članovi:

1. Petar Jovčić, diplomirani pravnik, JP "Direkcija za razvoj i izgradnju grada Vranja".

2. Vene Zdravković, diplomirani ekonomista Sekretarijata za finansije i privredu Gradske uprave grada Vranja.

3. Marina Trajković, načelnik Sekretarijata za urbanizam, imovinsko-pravne i komunalno-stambene poslove Gradske uprave grada Vranja.

4. Snežana Stanković, odbornik Skupštine grada Vranja.

Član 2

Zadatak Komisije je da pripremi tekst oglasa o sprovođenju postupka javnog nadmetanja ili prikupljanja pismenih ponuda za pribavljanje nepokretnosti u javnu svojinu Grada, odnosno otuđenja nepokretnosti iz javne svojine Grada i isti u ime Skupštine grada objavi u dnevnom listu koji se distribuira na celoj teritoriji Republike Srbije.

Postupak pribavljanja, odnosno otuđenja nepokretnosti iz stava 1. ovog člana, Komisija sprovodi na način i pod uslovima utvrđenim Uredbom o uslovima pribavljanja i otuđenja nepokretnosti neposrednom pogodbom, davanjem u zakup stvari u javnoj svojini i postupcima javnog nadmetanja i prikupljanja pismenih ponuda.

U toku postupka iz stava 1. ovog člana, Komisija vodi zapisnik i po okončanju postupka utvrđuje predlog da se nepokretnost pribavi, odnosno otuđi ponuđaču koji je ponudio najpovoljnije uslove.

Član 3

Komisija radi na sednicama.

Komisija može da radi i punovažno odlučuje ako sednici prisustvuje većina od ukupnog broja članova Komisije.

Odluke Komisije donose se većinom glasova od ukupnog broja članova Komisije.

Član 4

Mandat Komisije traje četiri godine.

Član 5

Rešenje stupa na snagu danom donošenja.

Član 6

Rešenje objaviti u "Službenom glasniku grada Vranja".