REŠENJE
O OBRAZOVANJU KOMISIJE ZA SPROVOĐENJE POSTUPKA JAVNOG NADMETANJA ZA DAVANJE U ZAKUP POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA I POLJOPRIVREDNIH OBJEKATA U DRŽAVNOJ SVOJINI U GRADU KRAGUJEVCU

("Sl. list grada Kragujevca", br. 43/2015)

I Obrazuje se Komisija za sprovođenje postupka javnog nadmetanja za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta i poljoprivrednih objekata u državnoj svojini u gradu Kragujevcu (u daljem tekstu: Komisija).

II Komisija radi u sledećem sastavu:

1. Katarina Radojević, dipl. pravnik - Gradska uprava za privredu, predsednik Komisije,

2. Gordana Marinković, ekonomista - Gradska uprava za privredu, član Komisije i

3. Saša Radenković, pravnik - Gradska uprava za privredu, član Komisije.

III Zadatak Komisije je davanje predloga Gradskom veću za donošenje odluke o davanju na korišćenje bez plaćanje naknade poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini, odluke o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini po pravu prečeg zakupa, sprovođenje postupka davanja u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini po osnovu javnog nadmetanja (javne licitacije i prikupljanja pisanih ponuda), vođenje zapisnika i davanje predloga Gradskom veću grada Kragujevca za donošenje odluke o izboru najpovoljnijeg ponuđača, odnosno odluke o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.

Obavezuje se Komisija da poslove iz stava 1. ovog poglavlja obavi u roku od osam dana od dana donošenja Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji grada Kragujevca.

IV Stručne i administrativno tehničke poslove za potrebe Komisije obavljaće sekretar Komisije Slavica Vukosavljević, dipl. pravnik - Gradska uprava za privredu, bez prava odlučivanja.

V Donošenjem ovog rešenja prestaje da važi rešenje Gradskog veća o obrazovanju Komisije za sprovođenje postupka javnog nadmetanja za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta i poljoprivrednih objekata u državnoj svojini u gradu Kragujevcu broj 112-573/15-V od 7.4.2015. godine.

VI Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu grada Kragujevca".