REŠENJE

O DAVANJU SAGLASNOSTI NA ODLUKU O ODOBRAVANJU DODATNOG POPUSTA NA RAČUNE ZA ISPORUČENU TOPLOTNU ENERGIJU

("Sl. list grada Beograda", br. 79/2015)

I. Daje se saglasnost na Odluku o odobravanju dodatnog popusta na račune za isporučenu toplotnu energiju, koju je doneo Nadzorni odbor pod brojem I-23877/8, na sednici održanoj 14. decembra 2015. godine.

II. Ovo rešenje i odluku iz stava I rešenja objaviti u "Službenom listu Grada Beograda", a odluka se primenjuje od dobijanja saglasnosti.

 

* * *

Na osnovu člana 37. Statuta JKP "Beogradske elektrane" br. VII-1876 od 5. februara 2015. godine (prečišćen tekst), Nadzorni odbor JKP "Beogradske elektrane" na 48. redovnoj sednici održanoj 14. decembra 2015. godine, doneo je

ODLUKU
O ODOBRAVANJU DODATNOG POPUSTA NA RAČUNE ZA ISPORUČENU TOPLOTNU ENERGIJU

Član 1

Odobrava se dodatni popust od 10% za korisnike komunalnih usluga, na buduće obaveze po osnovu naknade za isporučenu toplotnu energiju u periodu januar - decembar 2016. godine, pod uslovom da se naknada redovno plaća do roka dospeća naznačenog na računu.

U slučaju da korisnik tokom važenja ove odluke ispostavljeni račun ne plati blagovremeno, pravo na popust gubi za mesec za koji nije izvršeno blagovremeno plaćanje, kao i za naredne račune tokom važenja ove odluke.

Član 2

Pravo na popust iz člana 1. odobrava se korisnicima koji su prema podacima JKP "Infostan" u prethodnom periodu od 2000. godine uredno platili ispostavljena 192 računa prema spisku dostavljenom od strane JKP "Infostan" koji je sastavni deo ove odluke.

Član 3

Ova odluka primenjuje se po dobijanju saglasnosti gradonačelnika grada Beograda.

Član 4

Za realizaciju i sprovođenja ove odluke staraće se OC Marketing i prodaja i JKP "Infostan".

Član 5

Ova odluka se po davanju saglasnosti gradonačelnika objavljuje u "Službenom listu Grada Beograda".