ODLUKA

O POSTAVLJANJU SPOMEN ČESME POGINULIM BORCIMA GRADA PANČEVA U ORUŽANIM SUKOBIMA 1991-1999. GODINE U PANČEVU, NA ZELENOJ POVRŠINI ISPRED ZGRADE MUP RS POLICIJSKE UPRAVE U PANČEVU, NA UGLU ULICA MILOŠA TREBINJCA I MILOŠA OBRENOVIĆA

("Sl. list grada Pančeva", br. 38/2015)

Član 1

Skupština grada Pančeva donosi Odluku o postavljanju spomen česme poginulim borcima grada Pančeva u oružanim sukobima 1991-1999. godine u Pančevu, na zelenoj površini ispred zgrade MUP RS Policijske uprave u Pančevu, na uglu ulica Miloša Trebinjca i Miloša Obrenovića, u skladu sa Odlukom o podizanju i održavanju spomenika i skulpturalnih dela na teritoriji grada Pančeva, Rešenjem Zavoda za zaštitu spomenika kulture u Pančevu broj 946/3 od 16.10.2015. godine i Zaključkom Zavoda za zaštitu spomenika kulture u Pančevu broj 946/4 od 25.11.2015. godine

Član 2

Sredstva za izradu i postavljanje spomen česme iz člana 1. ove odluke obezbediće UDRUŽENJE SRPSKI RATNI VETERANI PANČEVO.

Celokupna procedura za postavljanje spomen česme iz člana 1. ove odluke sprovešće se u skladu sa odredbama Odluke o podizanju i održavanju spomenika i skulpturalnih dela na teritoriji grada Pančeva, a radovi će se izvršiti pod uslovima koje je Zavod za zaštitu spomenika kulture u Pančevu utvrdio Rešenjem i Zaključkom iz člana 1. ove odluke.

Član 3

O sprovođenju ove odluke staraće se Komisija za podizanje spomenika i određivanje naziva ulica i trgova Skupštine grada Pančeva.

Član 4

Ova odluka stupa na snagu danom donošenja i objaviće se u "Službenom listu grada Pančeva".