PROGRAM

KORIŠĆENJA JAVNIH SAOBRAĆAJNIH POVRŠINA I POSEBNIH PROSTORA ODREĐENIH ZA PARKIRANJE MOTORNIH VOZILA, KAO I UKLANJANJE I PREMEŠTANJE PARKIRANIH VOZILA I POSTAVLJANJE UREĐAJA KOJIMA SE SPREČAVA ODVOŽENJE VOZILA PO NALOGU NADLEŽNOG ORGANA U 2016. GODINI

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 14/2016)

1. Programom korišćenja javnih saobraćajnih površina i posebnih prostora određenih za parkiranje motornih vozila, kao i uklanjanje i premeštanje parkiranih vozila i postavljanje uređaja kojima se sprečava odvoženje vozila po nalogu nadležnog organa u 2016. godini (u daljem tekstu: Program) planiraju se sredstva za:

-

Održavanje parkirališta u zimskom periodu

3.000.000,00 dinara

 

UKUPNO:

3.000.000,00 dinara

Nadzor nad izvođenjem radova u okviru Programa vrši Javno preduzeće "Zavod za izgradnju Grada" u Novom Sadu (u daljem tekstu: Zavod). Troškovi poslova nadzora obuhvaćeni su ukupnim troškovima poslovanja Zavoda, iskazanim u okviru Odluke o Programu uređivanja građevinskog zemljišta za 2016. godinu.

2. Program će realizovati Javno komunalno preduzeće "Parking servis" Novi Sad (u daljem tekstu: Javno preduzeće) iz sredstava budžeta Grada Novog Sada za 2016. godinu - tekuće subvencije, u ukupnom iznosu od 3.000.000,00 dinara.

3. Zahtev za prenos sredstava iz budžeta Grada Novog Sada za 2016. godinu, uz priloženu dokumentaciju, Javno preduzeće dostavlja Gradskoj upravi za saobraćaj i puteve (u daljem tekstu: Gradska uprava), koja vrši nadzor nad sprovođenjem Programa.

Prenos sredstava iz tačke 2. ovog programa, na račun Preduzeća, vrši se na osnovu zahteva koji priprema Gradska uprava u skladu sa propisima.

4. Javno preduzeće podnosi Gradonačelniku šestomesečni i godišnji izveštaj o realizaciji Programa.

5. Ovaj program objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".