ODLUKA

O POVERAVANJU SPROVOĐENJA PROGRAMA ZAŠTITE ZEMLJIŠTA OD UTICAJA EOLSKE EROZIJE PODIZANJEM POLJOZAŠTITNIH POJASEVA NA TERITORIJI GRADA PANČEVA ZA 2016. GODINU

("Sl. list grada Pančeva", br. 4/2016)

I

Skupština grada Pančeva poverava sprovođenje Programa zaštite zemljišta od uticaja eolske erozije podizanjem poljozaštitnih pojaseva na teritoriji grada Pančeva za 2016. godinu (u daljem tekstu: Program) Javnom komunalnom preduzeću "Zelenilo" Pančevo.

II

Sredstva za ovu namenu planirana Odlukom o budžetu grada Pančeva za 2016. godinu, biće preneta jednokratno, na zahtev JKP "Zelenilo" Pančevo, posebnim rešenjem Gradonačelnika grada Pančeva.

Deo sredstava za ovu namenu može se koristiti za nabavku opreme i usluga koje su u neposrednoj funkciji obavljanja aktivnosti definisanih Programom.

Obavezuje se JKP "Zelenilo" Pančevo da u skladu sa dinamikom izvođenja radova dostavi dokumentaciju o utrošku sredstava.

III

Realizaciju sprovođenja Programa pratiće na osnovu posebnih izveštaja Sekretarijat za poljoprivredu, selo i ruralni razvoj i Sekretarijat za finansije Gradske uprave grada Pančeva.

IV

Ova odluka stupa na snagu danom donošenja i objaviće se u "Službenom listu grada Pančeva".