PROGRAM
RASPODELE SREDSTAVA ZA PROGRAME I PROJEKTE UDRUŽENJA U OBLASTI LOKALNOG EKONOMSKOG RAZVOJA, ENERGETSKE EFIKASNOSTI I ODRŽIVOG RAZVOJA NA TERITORIJI GRADA KRAGUJEVCA ZA 2016. GODINU

("Sl. list grada Kragujevca", br. 8/2016)

1. Programom raspodele sredstava za Programe i projekte udruženja u oblasti lokalnog ekonomskog razvoja, energetske efikasnosti i održivog razvoja na teritoriji grada Kragujevca za 2016. godinu (u daljem tekstu: Program) uređuje se način raspodele sredstava u ukupnom iznosu od 2.000.000,00 dinara, planiranih Odlukom o budžetu grada Kragujevca za 2016. godinu ("Službeni list grada Kragujevca" broj 42/15), na Razdelu 17 - Gradska uprava za upravljanje projektima, održivi i ravnomerni razvoj, Program 3 - lokalni ekonomski razvoj, programska aktivnost 0005 - Finansijska podrška lokalnom ekonomskom razvoju, Funkcija 620- Razvoj zajednice, ekonomska klasifikacija 481- dotacije nevladinim organizacijama.

2. Sredstva za finansiranje programa i projekata udruženja u oblasti lokalnog ekonomskog razvoja, energetske efikasnosti i održivog razvoja na teritoriji grada Kragujevca za 2016. godinu prenosiće se na osnovu ugovora zaključenog između Grada i udruženja/organizacije čiji je program/projekat odobren i rešenja Gradonačelnika.

Prenos sredstava iz tačke 2. Programa, vršiće se u skladu sa likvidnim mogućnostima budžeta grada Kragujevca.

3. Za realizaciju Programa odgovorna je Gradska uprava za upravljanje projektima, održivi i ravnomerni razvoj.

4. Program objaviti u "Službenom listu grada Kragujevca".