ODLUKA

O ODREĐIVANJU BOJE GLASAČKOG LISTIĆA I BOJE KONTROLNOG LISTA ZA PROVERU ISPRAVNOSTI GLASAČKE KUTIJE, ZA GLASANJE NA IZBORIMA ZA ODBORNIKE SKUPŠTINE GRADA POŽAREVCA, RASPISANIM ZA 24. APRIL 2016. GODINE

("Sl. glasnik grada Požarevca", br. 2/2016)

I

Određuje se boja glasačkih listića i boja kontrolnog lista za proveru ispravnosti glasačke kutije za glasanje na izborima za odbornike Skupštine Grada Požarevca, raspisanim za 24. april 2016. godine, i to:

- glasački listići za izbor odbornika Skupštine Grada Požarevca, oznaka nijanse za štampanje teksta SCC 43 kobalt plava (tamno plava boja) u tri gradacije 100% (tekst glasačkog listića), 60% (oznaka obrasca, napomena za birače i pečat Gradske izborne komisije) i 20% (tekst na poleđini listića), beo papir, težina papira 80 grama;

- kontrolni list za proveru ispravnosti glasačke kutije za izbor odbornika Skupštine grada Požarevca - svetlo plava - nebo plava boja papira, težina papira 80 grama.

II

Ovu odluku dostaviti štampariji koja je odlukom određena za štampanje glasačkih listića i drugog izbornog materijala za glasanje na izborima za odbornike Skupštine Grada Požarevca, raspisanim za 24. april 2016. godine.

III

Ovu odluku objaviti u "Službenom glasniku Grada Požarevca" i na zvaničnoj internet prezentaciji Grada Požarevca.