ODLUKA
O OBRASCIMA ZA SPROVOĐENJE POSTUPKA IZBORA ZA ODBORNIKE SKUPŠTINE GRADA SREMSKA MITROVICA RASPISANIH ZA 24.04.2016. GODINE (OSG-7 do OSG-11)

("Sl. list grada Sremska Mitrovica", br. 6/2016)

1. Utvrđuju se obrasci za sprovođenje postupka izbora za odbornike Skupštine grada i to obrasci: OSG-7 - Zapisnik o primopredaji izbornog materijala pre glasanja između Izborne komisije Grada Sremska Mitrovica i biračkog odbora, OSG-8 - Zapisnik o primopredaji izbornog materijala posle glasanja između biračkog odbora i Izborne komisije Grada Sremska Mitrovica, OSG-9 - Zapisnik o radu biračkog odbora na sprovođenju glasanja i utvrđivanju rezultata glasanja za izbor odbornika u Skupštini Grada Sremska Mitrovica, OSG-10 - Zapisnik o radu izborne komisije Grada Sremska Mitrovica na utvrđivanju rezultata izbora za odbornike u Skupštini Grada Sremska Mitrovica održanih 24. aprila 2016. godine, OSG-11 - Potvrda o izbornom pravu za glasanje van biračkog mesta.

Svi obrasci su bele boje.

Obrasci čine sastavni deo ove Odluke.

2. Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja, a objaviće se u "Službenom listu grada Sremska Mitrovica".

Napomene

Obrasci OSG-7 do OSG-11, koji su sastavni deo ove odluke, objavljeni su u "Sl. listu grada Sremska Mitrovica", br. 6/2016, str. 2-10.