ODLUKA
O UTVRĐIVANJU UKUPNOG BROJA KONTROLNOG LISTA ZA PROVERU ISPRAVNOSTI GLASAČKE KUTIJE ZA IZBORE ZA ODBORNIKE SKUPŠTINE GRADA LESKOVCA KOJI SU RASPISANI ZA 24. APRIL 2016. GODINE

("Sl. glasnik grada Leskovca", br. 10/2016)

I

Utvrđuje se ukupan broj kontrolnog lista za proveru ispravnosti glasačke kutije za izbore za odbornike Skupštine grada Leskovca koji su raspisani za 24. aprila 2016. godine, i iznosi ukupno 195 listića, koji je jednak broju biračkih mesta za glasanje na izborima za odbornike Skupštine grada Leskovca, raspisanim za 24. april 2016. godine.

II

Određuje se broj rezervnih kontrolnih listića za proveru ispravnosti glasačke kutije za izbore za odbornike Skupštine grada Leskovca koji su raspisani za 24. aprila 2016. godine, i iznosi 5 listića.

III

Kontrolni list za proveru ispravnosti glasačke kutije overavaće se otiskom pečata Gradske izborne komisije grada Leskovca, koji nosi redni broj II.

IV

Odluku sa Rešenjem Gradske izborne komisije dostaviti JP "Službeni glasnik" Beograd, koje je odlukom Komisije određeno za štampanje glasačkih listića i kontrolnog lista za proveru ispravnosti glasačke kutije, za sprovođenje izbora za odbornike Skupštine grada Leskovca, raspisanim za 24. april 2016. godine.

V

Ovu Odluku objaviti u "Službenom glasniku grada Leskovca".