ODLUKA

O UTVRĐIVANJU UKUPNOG BROJA GLASAČKIH LISTIĆA ZA IZBOR ODBORNIKA U SKUPŠTINU GRADA SREMSKA MITROVICA I BROJA KONTROLNIH LISTOVA ZA PROVERU ISPRAVNOSTI GLASAČKE KUTIJE

("Sl. list grada Sremska Mitrovica", br. 7/2016)

I

Utvrđuje se da je ukupan broj glasačkih listića za izbor odbornika u Skupštinu grada Sremska Mitrovica prema broju birača upisanih u Jedinstveni birački spisak 70.562.

Od ukupnog broja glasačkih listića 70.427 štampati na srpskom jeziku ćiriličnim pismom, a 135 glasačkih listića štampati dvojezično na srpskom jeziku ćiriličnim pismom i na hrvatskom jeziku latiničnim pismom.

II

Određuje se da je ukupan broj rezervnih glasačkih listića 212, što iznosi 0,3% od ukupnog broja glasačkih listića.

Od ukupnog broja rezervnih glasačkih listića, 211 štampati na srpskom jeziku ćiriličnim pismom, a 1 glasački listić štampati dvojezično, na srpskom jeziku ćiriličnim pismom i na hrvatskom jeziku latiničnim pismom.

III

Utvrđuje se da je broj kontrolnih listova za proveru ispravnosti glasačke kutije jednak broju biračkih mesta na teritoriji grada Sremska Mitrovica i iznosi 57.

Obrazac kontrolnog lista čini sastavni deo ove Odluke.

IV

Ovu Odluku objaviti u "Službenom listu grada Sremska Mitrovica".

Napomene

Obrazac kontrolnog lista, koji je sastavni deo ove odluke, objavljen je u "Sl. listu grada Sremska Mitrovica", br. 7/2016, str. 2.