REŠENJE
O ODOBRENJU DRUGAČIJEG ZAVRŠETKA RADNOG VREMENA UGOSTITELJSKIH OBJEKATA ZA PRUŽANJE USLUGA ISHRANE I PIĆA OD RADNOG VREMENA UTVRĐENOG ODLUKOM O RADNOM VREMENU OBJEKATA U KOJIMA SE OBAVLJA UGOSTITELJSKA DELATNOST NA TERITORIJI GRADA NOVOG SADA

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 35/2016)

I. Odobrava se drugačiji završetak radnog vremena ugostiteljskih objekata za pružanje usluga ishrane i pića od radnog vremena utvrđenog Odlukom o radnom vremenu objekata u kojima se obavlja ugostiteljska delatnost na teritoriji Grada Novog Sada ("Službeni list Grada Novog Sada", broj 63/15), tako da za vreme održavanja Evropskog prvenstva u košarci za veterane i drugih manifestacija od značaja za Grad Novi Sad (Inter fest, Tamburica fest, Infant, Cinema city, Youth fair i Karavan "Moja Srbija") u periodu od 16. juna do 7. jula 2016. godine, ugostiteljski objekti mogu da rade radnim danima i nedeljom do 24,00 sata, a petkom i subotom do 01,00 sat narednog dana, a za vreme održavanja EXIT FESTIVALA mogu da rade 08. i 09. jula 2016. godine do 02,00 sata narednog dana, a 10. jula 2016. godine do 24,00 sata.

II. Ovo rešenje se ne odnosi na ugostiteljske objekte koji su dobili rešenje o produženju radnog vremena u skladu sa tačkom 8. Odluke o radnom vremenu objekata u kojima se obavlja ugostiteljska delatnost na teritoriji Grada Novog Sada.

III. Ovo rešenje dostaviti:

- Gradskoj upravi za inspekcijske poslove

- Oblast komunalne inspekcije i

- Sektor komunalne policije.

IV. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".