REŠENJE
O OBRAZOVANJU I IMENOVANJU ČLANOVA GRADSKOG ŠTABA ZA SPROVOĐENJE MERA ZAŠTITE OD POŽARA ZA VREME ŽETVE I VRŠIDBE NA TERITORIJI GRADA KIKINDE

("Sl. list grada Kikinde", br. 9/2016)

I

Obrazuje se Gradski štab za sprovođenje mera zaštite od požara za vreme žetve i vršidbe na teritoriji grada Kikinde (u daljem tekstu: Gradski štab).

II

U Gradski štab imenuju se:

1. Milivoj Linjački, za predsednika

2. Imre Kabok, za zamenika predsednika

3. Goran Dumitrov, za člana

4. Dušan Adamov, za člana

5. Branko Petrov, za člana

6. Dragan Berić, za člana

7. Radislav Radivojac, za člana

8. Dragoljub Stanković, za člana

9. Nikola Vojnović, za člana.

III

Zadatak Gradskog štaba je da organizuje, sprovodi i kontroliše mere zaštite od požara. za vreme žetve i vršidbe na teritoriji grada Kikinde.

IV

Gradski štab je ovlašćen da donese Plan zaštite od požara za svaku kalendarsku godinu za vreme žetve i vršidbe na teritoriji grada Kikinde.

V

Članovi Gradskog štaba imenuju se na period od 4 (četiri) godine.

VI

Stručne administrativno-tehničke poslove za potrebe Gradskog štaba obavljaće Jasmina Milankov, zaposlena na poslovima vanrednih situacija, civilne zaštite i protivpožarne zaštite.

VII

Donošenjem ovog Rešenja prestaje mandat članovima Gradskog štaba, obrazovanog Rešenjem o obrazovanju i imenovanju članova Opštinskog štaba za sprovođenje mera zaštite od požara za vreme žetve i vršidbe na teritoriji opštine Kikinda ("Službeni list opštine Kikinda", broj 14 /2014).

VIII

Ovo Rešenje objaviti u "Službenom listu grada Kikinde".