ODLUKA
O PRESTANKU VAŽENJA ODLUKE O USKLAĐIVANJU ODLUKE O OBRAZOVANJU ROBNIH REZERVI GRADA VALJEVA

("Sl. glasnik grada Valjeva", br. 11/2016 - sveska 1)

Član 1

Prestaje da važi Odluka o usklađivanju Odluke o obrazovanju robnih rezervi grada Valjeva ("Službeni glasnik grada Valjeva", broj 4/15).

Član 2

Javno preduzeće "Agrorazvoj-valjevske doline" Valjevo preuzima od Direkcije za poljoprivredu i robne rezerve grada Valjeva:

- nefinansijsku imovinu čija bruto vrednost na dan 31.12.2015. godine iznosi 60.997.000 dinara, a ispravka vrednosti 47.061.000 dinara, odnosno sadašnja neto vrednost 13.936.000, a koju čine stalna sredstva i zalihe robnih rezervi;

- prava i obaveze prema trećim licima;

- zaposlene i prava i obaveze prema zaposlenima;

Preuzimanje nefinansijske imovine prava i obaveza vrši se po završnom računu Direkcije za poljoprivredu i robne rezerve grada Valjeva za 2015. godinu, sa stanjem na dan 31.12.2015. godine.

Stanje, prava i obaveze u periodu od 01.01.2016. godine do dana preuzimanja biće utvrđene završnim računom za taj period.

Preuzimanje nefinansijske imovine, gotovine i gotovinskih ekvivalenata, prava i obaveza prema trećim licima izvršiće se nakon usvajanja završnog računa iz stava 3. ovog člana.

Preuzimanje zaposlenih, prava i obaveza prema zaposlenim izvršiće se nakon stupanja na snagu Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji poslova Javnog preduzeća "Agrorazvoj-valjevske doline" Valjevo.

Član 3

Direkcija za poljoprivredu i robne rezerve grada Valjeva prestaje sa radom danom preuzimanja nefinansijske imovine, gotovine i gotovinskih ekvivalenata, prava i obaveza prema trećim licima od strane Javnog preduzeća "Agrorazvoj-valjevske doline" Valjevo.

Član 4

Ova odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom glasniku grada Valjeva".