ODLUKA

O OBRAZOVANJU RADNE GRUPE ZA PRIPREMU OBRAZLOŽENOG PREDLOGA AKTA O MAKSIMALNOM BROJU ZAPOSLENIH NA NEODREĐENO VREME U SISTEMU AUTONOMNE POKRAJINE VOJVODINE I PRIPREMU PREDLOGA AKTA O MAKSIMALNOM BROJU ZAPOSLENIH ZA SVAKI ORGANIZACIONI OBLIK U SISTEMU AUTONOMNE POKRAJINE VOJVODINE

("Sl. list AP Vojvodine", br. 40/2016)

Član 1

Obrazuje se Radna grupa za pripremu obrazloženog predloga akta o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu Autonomne pokrajine Vojvodine, u skladu sa odredbama Zakona o načinu određivanja maksimalnog broja zaposlenih u javnom sektoru ("Službeni glasnik RS", broj 68/15), (u daljem tekstu: Zakon) i pripremu predloga akta o maksimalnom broju zaposlenih za svaki organizacioni oblik u sistemu Autonomne pokrajine Vojvodine, kao povremeno radno telo Pokrajinske vlade.

Član 2

Zadatak Radne grupe jeste da pripremi obrazloženi predlog akta o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu Autonomne pokrajine Vojvodine, radi upućivanja Generalnom sekretarijatu Vlade Republike Srbije, te da na osnovu akta Vlade Republike Srbije iz člana 4. stava 1. Zakona, pripremi predlog akta o maksimalnom broj zaposlenih za svaki organizacioni oblik u sistemu autonomne pokrajine.

Član 3

Radna grupa ima predsednika, zamenika predsednika i tri člana.

Radna grupa imenuje se za period primene Zakona, odnosno do 31.12.2018. godine.

Član 4

Za predsednika Radne grupe, imenuje se:

- Ivan Đoković, potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam.

Za zamenika predsednika Radne grupe, imenuje se:

- Ognjen Bjelić, pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.

Za članove Radne grupe, imenuju se:

1. Tatjana Gašović, sekretar Pokrajinske vlade;

2. Tijana Pavlov, pomoćnica pokrajinskog sekretara za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine - nacionalne zajednice;

3. Ljiljana Sredojev Radomirović, samostalni stručni saradnik I za budžet - načelnik Odeljenja u Pokrajinskom sekretarijatu za finansije.

Član 5

Radna grupa se sastaje prema potrebi i dinamici rada, a najmanje jedanput mesečno.

Član 6

Na način rada Radne grupe primenjuju se odredbe Poslovnika o radu Pokrajinske vlade.

Član 7

Stručne, administrativne i operativne poslove za potrebe Radne grupe, obavlja Služba za upravljanje ljudskim resursima.

Član 8

Danom stupanja na snagu ove odluke, prestaje da važi Odluka o obrazovanju radne grupe za pripremu obrazloženog predloga akta o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu Autonomne pokrajine Vojvodine i pripremu predloga akta o maksimalnom broju zaposlenih za svaki organizacioni oblik u sistemu Autonomne pokrajine Vojvodine ("Službeni list AP Vojvodine" broj: 34/2015, 2/2016 i 8/2016).

Član 9

Ova odluka stupa na snagu danom objavljivanja u "Službenom listu Autonomne pokrajine Vojvodine".