ODLUKA
O MAKSIMALNOM BROJU ZAPOSLENIH NA NEODREĐENO VREME U SISTEMU LOKALNE SAMOUPRAVE OPŠTINE PIROT ZA 2015. GODINU

("Sl. list grada Niša", br. 14/2016 i 131/2016)

Član 1

Sistem lokalne samouprave Opštine Pirot čine organi lokalne samouprave, javne službe, javna preduzeća, privredna društva i druge organizacije koje u sistemu lokalne samouprave imaju obavezu prijavljivanja podataka o zaposlenima u registar koji vodi ministarstvo nadležno za poslove finansija, odnosno zaposlene čije se plate, odnosno zarade finansiraju iz budžeta Opštine Pirot.

Član 2

Ovom odlukom, u okviru utvrđenog broja zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave Opštine Pirot, utvrđuje se maksimalan broj zaposlenih na neodređeno vreme u organizacionim oblicima Opštine Pirot za 2015. godinu, i to:

ORGANIZACIONI OBLIK

BROJ ZAPOSLENIH

Gradska uprava Pirot

165

Pravobranilaštvo Opštine Pirot

5

PU "Čika Jova Zmaj" Pirot

116

Dom kulture Pirot

23

Istorijski arhiv Pirot

8

Muzej Ponišavlja Pirot

13

Narodna biblioteka Pirot

16

Narodno pozorište Pirot

18

Galerija "Čedomir Krstić" Pirot

3

Sportski centar Pirot

22

JU Turistička organizacija Pirot

5

JP Direkcija za izgradnju Opštine Pirot

29

JKP "Toplana" Pirot

40

JP "Vodovod i kanalizacija" Pirot

85

JP "Komunalac" Pirot

173

JKP Regionalna deponija Pirot

15

Centar za socijalni rad Pirot

2

UKUPNO

738

Član 3

Organizacioni oblici iz člana 2. ove odluke čiji je broj zaposlenih na neodređeno vreme veći od maksimalnog broja zaposlenih utvrđenog ovom odlukom u obavezi su da smanje, odnosno sprovedu racionalizaciju broja zaposlenih na neodređeno vreme najmanje do utvrđenog maksimalnog broja za svoj organizacioni oblik u roku od 60 dana od dana stupanja na snagu ove odluke.

Organizacioni oblici iz člana 2. ove odluke dužni su da u roku od 60 dana od dana donošenja Odluke o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave Opštine Pirot za 2015. god., donesu akt o sistematizaciji i da ga dostave Opštini Pirot.

Član 4

U okviru maksimalnog broja zaposlenih određenog u članu 2. ove odluke, svaki organizacioni oblik može imati najviše onoliki broj zaposlenih na neodređeno vreme za koji ima obezbeđenu masu sredstava za plate, odnosno zarade.

Član 5

Ova odluka stupa na snagu u roku od 8 dana od dana objavljivanja u "Službenom listu Grada Niša".

 

Samostalni članovi Odlukе o izmeni
Odluke o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave Grada Pirota za 2015. godinu

("Sl. list grada Niša", br. 131/2016)

Član 2

Ukupan broj zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave Grada Pirota ostaje isti kao što je predviđeno članom 2. Odluke o maksimalnom broju zaposlenih na na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave Grada Pirota za 2015. godinu (Službeni list grada Niša br. 14/2016) i iznosi 738.

Član 3

Organizacioni oblici iz člana 1 ove Odluke dužni su da u roku od 60 dana od dana donošenja Odluke o izmeni odluke o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave Grada Pirota za 2015. god., donesu akt o sistematizaciji usklađen sa ovom Odlukom.

Član 4

U okviru maksimalnog broja zaposlenih određenog u članu 1. ove odluke, svaki organizacioni oblik može imati najviše broj zaposlenih na neodređeno vreme za koji ima obezbeđenu masu sredstava za plate, odnosno zarade.

Član 5

Ova odluka stupa na snagu u roku od 8 dana od dana objavljivanja u "Službenom listu Grada Niša".