ODLUKA
O FINANSIRANJU OBRADE PODATAKA U VEZI SA POSEBNOM NAKNADOM ZA ZAŠTITU I UNAPREĐENJE ŽIVOTNE SREDINE NA TERITORIJI GRADA NOVOG SADA U 2017. GODINI

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 81/2016)

Član 1

Ovom odlukom uređuje se finansiranje poslova obrade podataka u vezi sa posebnom naknadom za zaštitu i unapređenje životne sredine na teritoriji Grada Novog Sada u 2017. godini.

Član 2

Poslovi iz člana 1. ove odluke su: vođenje evidencije o vlasnicima porodično stambenih zgrada i vlasnicima stanova u kolektisvnim stambenim zgradama, odnosno nosiocima stanarskog prava i zakupcima stanova, obrada podataka vezanih za obračun i naplatu posebne naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine, vlasnicima porodično stambenih zgrada i vlasnicima stanova u kolektivnim stambenim zgradama, odnosno nosiocima stanarskog prava i zakupcima stanova, preko jedinstvene uplatnice za objedinjenu naplatu Javnog komunalnog preduzeća "Informatika" Novi Sad (u daljem tekstu: Javno preduzeće).

Poslove iz stava 1. ovog člana obavlja Javno preduzeće.

Član 3

Sredstva za finansiranje obrade podataka u vezi sa posebnom naknadom za zaštitu i unapređenje životne sredine na teritoriji Grada Novog Sada u 2017. godini, planirana su budžetom Grada Novog Sada.

Član 4

Bliži uslovi za obavljanje poslova iz člana 2. ove odluke urediće se ugovorom.

Ugovor zaključuju Gradonačelnik Grada Novog Sada ili lice koje on ovlasti i Javno preduzeće.

Član 5

Nadzor nad sprovođenjem ove odluke vrši Gradska poreska uprava Grada Novog Sada.

Član 6

Ova odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu Grada Novog Sada".