PROGRAM
ZA REALIZACIJU SREDSTAVA AUTONOMNE POKRAJINE VOJVODINE U VEZI SA NASTAVKOM RADOVA NA IZGRADNJI ŽEŽELJEVOG MOSTA PREKO REKE DUNAV U NOVOM SADU ZA 2016. GODINU

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 9/2016, 15/2016, 79/2016 i 81/2016)

1. Program za realizaciju sredstava Autonomne Pokrajine Vojvodine u vezi sa nastavkom radova na izgradnji Žeželjevog mosta preko reke Dunav u Novom Sadu za 2016. godinu (u daljem tekstu: Program) obuhvata:

Pozicija

NAZIV POZICIJE

Iznos

1.

Nastavak radova na izgradnji Žeželjevog mosta preko reke Dunav u Novom Sadu, sredstvima Autonomne Pokrajine Vojvodine, kao organa finansiranja

123.242.289,50 dinara

 

UKUPNO:

123.242.289,50 dinara

2. Program će biti finansiran transfernim sredstvima iz budžeta Autonomne Pokrajine Vojvodine, a koja će Autonomna Pokrajina Vojvodina, kao organ finansiranja Projekta, u skladu sa Ugovorom o načinu prenosa sredstava za finansiranje projekta "Izgradnja Žeželjevog mosta preko reke Dunav u Novom Sadu" od 19. maja 2015. godine, preneti Gradu Novom Sadu, kao prenosiocu sredstava za plaćanje faktura AZVI S.A. kao izvođaču radova.

Transferna sredstva iz stava 1. ove tačke rasporediće se u Posebnom delu Odluke o budžetu Grada Novog Sada, u razdelu Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije.

Deo transfernih sredstava iz tačke 1. ovog rešenja u iznosu od 35.629.864,37 dinara, koji je ostao neutrošen posle pokretanja postupka likvidacije Javnog preduzeća "Zavod za izgradnju Grada" u Novom Sadu, raspoređen je u Posebnom delu Odluke o budžetu Grada Novog Sada, u razdelu Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije.

3. Program će realizovati Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije, u skladu sa Odlukom o načinu realizacije sredstava Autonomne Pokrajine Vojvodine u vezi sa nastavkom radova na izgradnji Žeželjevog mosta preko reke Dunav u Novom Sadu.

4. Ovaj program stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu Grada Novog Sada".

 

Samostalna odredba Rešenja o izmeni
Programa za realizaciju sredstava Autonomne Pokrajine Vojvodine u vezi sa nastavkom radova na izgradnji
Žeželjevog mosta preko reke Dunav u Novom Sadu za 2016. godinu

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 15/2016)

2. Ovo rešenje stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu Grada Novog Sada".

 

Samostalna odredba Rešenja o izmeni i dopuni
Programa za realizaciju sredstava Autonomne Pokrajine Vojvodine u vezi sa nastavkom radova na izgradnji
Žeželjevog mosta preko reke Dunav u Novom Sadu za 2016. godinu

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 81/2016)

 

3. Ovo rešenje stupa na snagu danom donošenja, a objaviće se u "Službenom listu Grada Novog Sada".