REŠENJE

O UTVRĐIVANJU GODIŠNJE PRETPLATNE CENE "SLUŽBENOG LISTA GRADA KRALJEVA" ZA 2017. GODINU

("Sl. list grada Kraljeva", br. 35/2016)

I

Utvrđuje se godišnja pretplatna cena "Službenog lista grada Kraljeva" za 2017. godinu, u iznosu od 6.000,00 dinara sa porezom na promet.

II

O administrativno-tehničkim i stručnim poslovima uređivanja i izdavanja "Službenog lista grada Kraljeva" za 2017. godinu, staraće se Odeljenje za poslove organa Grada Gradske uprave grada Kraljeva - Odsek za poslove Skupštine grada.

III

O poslovima fakturisanja i naplate godišnje pretplatne cene "Službenog lista grada Kraljeva" za 2017. godinu, staraće se Odeljenje za zajedničke poslove Gradske uprave grada Kraljeva i Odeljenje za privredu i finansije Gradske uprave grada Kraljeva.

IV

Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu grada Kraljeva".

V

Rešenje dostaviti: gradonačelniku grada Kraljeva, zameniku gradonačelnika grada Kraljeva, predsedniku Skupštine grada Kraljeva, zameniku predsednika Skupštine grada Kraljeva, sekretaru Skupštine grada Kraljeva, zameniku sekretara Skupštine grada Kraljeva, načelniku i zameniku načelnika Gradske uprave grada Kraljeva, Odeljenju za poslove organa Grada Gradske uprave grada Kraljeva, Odeljenju za zajedničke poslove Gradske uprave grada Kraljeva i Odeljenju za privredu i finansije Gradske uprave grada Kraljeva.