ODLUKA
O UKIDANJU AGENCIJE ZA LOKALNI EKONOMSKI RAZVOJ

("Sl. glasnik grada Leskovca", br. 2/2017)

Član 1

Ukida se Agencija za lokalni ekonomski razvoj, osnovana Odlukom o osnivanju Agencije za lokalni ekonomski razvoj ("Službeni glasnik opštine Leskovac", broj 18/09).

Član 2

Sva prava, obaveze i imovina Agencije za lokalni ekonomski razvoj, sa stanjem na dan stupanja na snagu ove Odluke prenose se osnivaču, Gradu Leskovcu.

Bilans sredstava, prava i obaveza sačiniće nadležni organ Gradske uprave grada Leskovca zaključno sa danom stupanja na snagu ove Odluke.

Član 3

Gradska uprava grada Leskovca, zaključno sa danom stupanja na snagu ove Odluke, preuzeće svu dokumentaciju Agencije za lokalni ekonomski razvoj.

Obavezuje se nadležni organ Gradske uprave grada Leskovca da sprovede postupak brisanja Agencije za lokalni ekonomski razvoj iz javnog registra.

Član 4

Predsedniku i članovima Upravnog odbora Agencije za lokalni ekonomski razvoj, imenovanim Rešenjem Skupštine grada Leskovca broj 06-4/12-I od 6. novembra 2012. godine, Rešenjem broj 06-3/14-I od 12. juna 2014. godine, Rešenjem broj 06-7/15-I od 30. novembra 2015. godine i Rešenjem broj 06-9/15-I od 29. decembra 2015. godine, mandat prestaje danom stupanja na snagu ove Odluke.

Član 5

Agencija za lokalni ekonomski razvoj prestaje sa radom danom stupanja na snagu ove Odluke.

Član 6

Stupanjem na snagu ove Odluke prestaje da važi Odluka o osnivanju Agencije za lokalni ekonomski razvoj ("Službeni glasnik opštine Leskovac", broj 18/09), kao i sva normativna akta koje je doneo nadležni organ Agencije za lokalni ekonomski razvoj.

Član 7

Ova Odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom glasniku grada Leskovca".