ODLUKA
O ODREĐIVANJU OBLIKA, IZGLEDA, BOJE I SADRŽINE GLASAČKOG LISTIĆA I KONTROLNOG LISTA ZA PONOVLJENO GLASANJE NA IZBORIMA ZA PREDSEDNIKA REPUBLIKE 17. APRILA 2017. GODINE

("Sl. glasnik RS", br. 35/2017)

1. Glasački listići po kojima će birači glasati na ponovljenom glasanju na izborima za predsednika Republike 17. aprila 2017. godine, štampaće se u dve jezičke varijante i u dva formata, i to:

1) srpski (ćirilica), na hartiji formata A-4,

2) srpski (ćirilica), mađarski, rusinski i slovački, na hartiji formata A-3.

2. Određuju se boje glasačkog listića i kontrolnog lista:

- glasački listići štampaće se na hartiji bele boje;

- kontrolni list za proveru ispravnosti glasačke kutije štampaće se na hartiji kajsija boje (Pantone 712U).

3. Sadržina glasačkog listića i kontrolnog lista za ponovljeno glasanje na izborima za predsednika Republike 17. aprila 2017. godine istovetna je sadržini glasačkog listića i kontrolnog lista za izbore za predsednika Republike održane 2. aprila 2017. godine, uz promenu datuma stavljanjem datuma održavanja ponovljenog glasanja i dodavanje napomene da je u pitanju glasački listić za ponovljeno glasanje.

4. Ovu odluku dostaviti Javnom preduzeću "Službeni glasnik", koje je Odlukom Republičke izborne komisije 02 broj 013-32/17 od 14. februara 2017. godine, određena za štampanje glasačkih listića i drugog izbornog materijala za sprovođenje izbora za predsednika Republike koji će se održati u 2017. godini.

5. Ovu odluku objaviti u "Službenom glasniku Republike Srbije".