REŠENJE

O ODOBRAVANJU DRUGAČIJEG ZAVRŠETKA RADNOG VREMENA UGOSTITELJSKIH OBJEKATA ZA PRUŽANJE USLUGA ISHRANE I PIĆA OD RADNOG VREMENA UTVRĐENOG ODLUKOM O RADNOM VREMENU OBJEKATA U KOJIMA SE OBAVLJA UGOSTITELJSKA DELATNOST NA TERITORIJI GRADA NOVOG SADA

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 22/2017)

I. Odobrava se drugačiji završetak radnog vremena ugostiteljskih objekata za pružanje usluga ishrane i pića od radnog vremena utvrđenog Odlukom o radnom vremenu objekata u kojima se obavlja ugostiteljska delatnost na teritoriji Grada Novog Sada ("Službeni list Grada Novog Sada", br. 63/15 i 59/16), tako da za vreme održavanja Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, kao i predstojećih manifestacija koje su od značaja za Grad Novi Sad, kada se očekuje veći priliv turista u Grad Novi Sad, u periodu od 12. maja do 20. maja 2017. godine i u periodu od 15. juna do 24. juna 2017. godine, ugostiteljski objekti za ishranu i piće mogu da rade radnim danima i nedeljom do 24,00 sata, a petkom i subotom do 02,00 sata narednog dana.

II. Ovo rešenje se ne odnosi na ugostiteljske objekte koji su dobili rešenje o produženju radnog vremena u skladu sa tačkom 8. Odluke o radnom vremenu objekata u kojima se obavlja ugostiteljska delatnost na teritoriji Grada Novog Sada.

III. Ovo rešenje dostaviti:

- Gradskoj upravi za inspekcijske poslove

- Oblast komunalne inspekcije i

- Sektor komunalne policije

IV. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".